Norekk Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Witam. Panowie mam problem. Od kilku dni (może z powodu obecnych opadów, samochodzik nie stoi w garażu) nie gaśnie mi informacja o spalonych żarówkach z prawej i lewej strony. Generalnie problem polega na tym, że wszystkie żarówki świecą w 100% normalnie, żadna się nie spaliła, równocześnie przestał działać mi sygnał dźwiękowy (klakson) jak wciskam na kierownicy to tylko słychać klikanie i tyle. Co z tym zrobić i gdzie podjechać? Chciałem wskoczyć na zlot w niedziele, (bo wiem, że jest możliwość podpięcia do komputera, dzięki uprzejmości przybywających tam ludzi), ale jak zwykle w tym czasie będę w drodze do Krakowa i albo dojadę w nocy albo następnego dnia rano. Czy jest jakaś możliwość podpięcia się do komputera w tygodniu? (Oczywiście byłbym wdzięczny) Albo przynajmniej, jeśli znacie jakiegoś elektryka, który ogarnia temat Audi, to proszę o dane kontaktowe, zadzwonię umówię się i podjadę to zrobić. Boje się, że może przestać mi działać coś innego, a człowiek w trasie, co kilka dni. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.
malik Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Sprawdz po kolei kostki z przewodami. Mi takie problemy pojawiły się po robieniu rozrządu. Przy składaniu całego przodu mechanik nie docisnął wszystkich kostek.
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 hmm podepne sie do tego tematu bo u mnei nagle przestał działać klakson ;( kurcze bezpieczniki są ok tylko pytanie co może byc powodem braku sygnału ? ma ktoś jakis pomysł ?
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Cuber a czym się przejmujesz? montuj taki jak ma guardian
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Cuber a czym się przejmujesz? montuj taki jak ma guardian tiaaaa
Norekk Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Ostatnio naprawiałem 2 poduszki pod silnikiem (rozwaliły się całkowicie) I robiłem wymiany (Olej filtry, oleju, paliwa, powietrza) Może faktycznie coś z tymi kostkami. Teraz jestem w trasie (na zlot oczywiście się nie wyrobię), ale za tydzień już to jakoś ogarnę. Dzięki za zainteresowanie moim problemem. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi