truckmaniac Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 A silniczek regulacji zwykłej soczewki nie pasuje do lampy bixenonowej?Bo zakładam ,że w xenonie też istnieje takie urządzenie jak ów silniczek. Nie pasuje.[br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 14:34_________________________________________________ Artur,jak mozesz to zrob zdjecie,jak to wyglada Look my car http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t40623.0.html;highlight=oto+ona
truckmaniac Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 trzeba bedzie pomalowac Hehehe. Mi też sie podoba Teraz jak BiXenonki sprzedam, to bedzie na zderzaczek S-line pod spryski
domjenick Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 ja poczekam,jak bede w PL,moze gdzies taniej dostane zdezaczki od eSy-to i wrzuce, bixy -nie chce mi sie bawic z czujnikami-za duzo roboty,za malo czasu :gwizdanie:
miki1745 Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 JA MAM ZAMONTOWANE KSENONY I RĘCZNĄ REGULACJĘ REFLEKTORÓW WIEM ŻE SĄ DOŁOŻONE ALE ORGINAŁ I KOSTKI TEŻ NIE PRZEROBIONE I REGULACJA RĘCZNA DZIAŁA BEZ PROBLEMU
domjenick Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 JA MAM ZAMONTOWANE KSENONY I RĘCZNĄ REGULACJĘ REFLEKTORÓW WIEM ŻE SĄ DOŁOŻONE ALE ORGINAŁ I KOSTKI TEŻ NIE PRZEROBIONE I REGULACJA RĘCZNA DZIAŁA BEZ PROBLEMU wyłącz capslocka,bo w ten sposob krzyczysz i muzyki nie słychac...
Rekomendowane odpowiedzi