kefas Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Witam mam problem z filtrem cząsteczek stałych zapalila mi się kontrolka a do tego zaczęła migac mi kontrolka swiec zarowych mam pytanie czy jedno z drugim jest powiązane i jakie to mogą być problemy.
dziadek Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Musisz go wypalić , jedz na trasę i utrzymój stałą prędkość 80-100 przez około 20-30km ...powinna sie procedura wypalania włączyć ...jak to nie pomoże to do serwisu na wymuszone kompem wypalanie
kefas Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 Musisz go wypalić , jedz na trasę i utrzymój stałą prędkość 80-100 przez około 20-30km ...powinna sie procedura wypalania włączyć ...jak to nie pomoże to do serwisu na wymuszone kompem wypalanie A czy kontrolka swiec zarowych migająca ma jakis związek z tym filtrem?
Pawelkiwi Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 A jak pomoże ale krótki okres to diagnostyka komputerowa. Jak zapchany powyżej 60% to DPF out.
TiAndrews Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 A jak pomoże ale krótki okres to diagnostyka komputerowa. Jak zapchany powyżej 60% to DPF out. A w jaki sposób dowiedzieć się ze ma akurat 60% zapchanego DPF-A?
Pawelkiwi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Napisałem diagnostyka. Wtedy dowiesz się więcej.
Rekomendowane odpowiedzi