bahamaboy626 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Muszę wymienić pompę wspomagania układu kierowniczego ponieważ strasznie hałasuje. Posiadam A4 z 1995r. z silnikiem 1.8 ADR (125HP) i moje pytanie brzmi, czy muszę się czymś sugerować przy kupnie drugiej czy mogę wziąć dowolną pompę do b5 z np. allegro? Pozdrawiam Edytowane 12 Października 2014 przez bahamaboy626
Haszus Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Hej, Zwróć uwagę z jakim "nosem" jest pompa (długim czy krótkim) i bierz ZEF'a ja mam z 97 roku i mam z długim, poza tymi faktami bierz bez obaw tam gdzie wyjdzie Ci taniej. Pamiętaj o zalaniu odpowiedniego płynu i szczelności układu. Pozdrawiam Edytowane 21 Października 2014 przez Haszus
powaguspisz Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Najprościej będzie jak zajrzysz to auta pod spód i na pompie będziesz miał wybity numer OE on Ci wszystko powie, bo kupić tak to można kota w worku i później się nim cieszyć jako eksponat,. dobrze jak przyjmą zwrot, a gorzej jak nie.
bahamaboy626 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 Kupiłem już pompę od jednego z użytkowników i śmiga jak należy temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi