szyba Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Witam. Mam problem z połączeniem ze swoim licznikiem po linii k. Program wraz z kablem bez problemu łączy się z innymi samochodami, i jak to w życiu bywa, z moim własnym mam problem Mianowicie podczas odczytu danych z licznika, program się zawiesza, licznik na chwilę ma zanik w zasilaniu, słychać jak tyrkocze, po czym się resetuje (godzina, spalanie, data, podświetlenie na standard). Przesyłam poniżej skany z połączenia, dodam, że próbowałem się połączyć po kolei z każdym typem licznika (nie tylko z tym typem który widzę w identyfikacji), oczywiście w pozostałych opcjach bez rezultatu.
Gość cwiara Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Jak chcesz sobie unieruchomic auto to baw sie dalej tym kablem. Radzę takimi tanimi zabawkami nawet nie podchodzić do licznikow rb4/8
szyba Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Cwiara, to jaki kabel polecasz do tego typu zabaw ?
Gość cwiara Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Uzupełnij najpierw profil bo nie wiem nawet z którego roku masz auto.
Gość cwiara Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Do liczników RB4/8 powyżej od 2002 w góre tylko ori sprzęt np od smoka Magic Dash Can.
Rekomendowane odpowiedzi