spanky Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie to nie .... :diabelek: tak tylko pytałem bo w czwartek jedzie elita :619: pamietaj ze elit jest wiele ...... są te mniej i bardziej ważne :diabelek: koniec OT
slawek66 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 To ja też do Was dołącze w Piotrkowie Tryb. Wit.s - dzięki za pw.
wit.s Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 To ja też do Was dołącze w Piotrkowie Tryb. I bardzo dobrze Na listę kolegę - z komentem, ze od Piotrkowa
spanky Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 dobrze...dobrze .... zaczyna sie zbierac niezła grupka .... :diabelek:
matekxxx Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 No to i ja sie pisze na ta ustaweczke choc nie jestem jeszcze pelnoprawnym czlonkiem klubu,ale mam nadzieje ze to nie stanowi problemu.elo
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 No to i ja sie pisze na ta ustaweczke choc nie jestem jeszcze pelnoprawnym czlonkiem klubu,ale mam nadzieje ze to nie stanowi problemu.elo zostałes dopisany do listy .... :diabelek:
micek Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja nie jade wiec mozna mnie usunac z listy...
Hugo Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 No to i ja sie pisze na ta ustaweczke choc nie jestem jeszcze pelnoprawnym czlonkiem klubu,ale mam nadzieje ze to nie stanowi problemu.elo A to ty się wybierasz do Wisły ??Bo na liście Cię nie ma
matekxxx Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Wybieram sie jak najbardziej.Jedziemy w dwie osoby.Niebardzo tylko mam ogarniety temat z lista.Jakbys mogl napisac na pw, w skrocie co i jak to bylbym wdzieczny. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 Wybieram sie jak najbardziej.Jedziemy w dwie osoby.Niebardzo tylko mam ogarniety temat z lista.Jakbys mogl napisac na pw, w skrocie co i jak to bylbym wdzieczny.Pozdrawiam. Lista została zamknięta 31 stycznia i potwierdziliśmy ilość miejsc w hotelu.Także teraz nie obiecuje , że uda się załatwić jakieś miejsca i czy będą one w promocyjnej cenie.Jutro postaram się coś dowiedzieć
wit.s Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja nie jade wiec mozna mnie usunac z listy... Wcale, czy nie przez Wawkę?
Hugo Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja nie jade wiec mozna mnie usunac z listy... Wcale, czy nie przez Wawkę? Wcale
spanky Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 niestety ja nie jade w piatek ......... :confused: jade w czwartek :exclaim: ........ :twisted:
wit.s Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 No cóż. Przecież nie będę Ci żałował wyjazdu wcześniej, nałojenia się i dobraej zabawy :biggrin: Byłbym bez serca :biggrin:
spanky Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 No cóż.Przecież nie będę Ci żałował wyjazdu wcześniej, nałojenia się i dobraej zabawy :biggrin: Byłbym bez serca :biggrin: bedziemy czekac na Was ..... :twisted:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 i się doczekacie :twisted: [ Dodano: 20-02-2007, 08:39 ] Jak widać jest już harmonogram, na 16tą mamy być na miejscu Proponuję więc spotkać się jak najwcześniej w Warszawie lub kawałek za Warszawą Np. 9:00, pozostaje jeszcze gdzie..... czekam na propozycje :twisted: :twisted: PS: najlepiej żeby po ustaleniu już miejsca spotkania i godziny wszyscy wysłali mi (albo komu innemu) numery swoich komórek (coby się w razie spóźnienia, błądzenia itp. zdzwonić i ustalić co i jak) Najlepiej wstepnie jak juz się umówimy to wysyłajcie mi privy postaci: Nick Imię Nr. Telefonu Np: MorgothDBMA Łukasz 693-582-014
wit.s Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 No jestem po urlopiku. Namiary wysłałem na pw. Jeszcze pozostaje mi załatwienie urlopu na piatek, a to może nie być najłatwiejsze. Co do miejsca, to proponuję Mc Donalda na począku trasy katowickiej, bodaj na stacji Jet.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Jestem za.... może być McDonalds, teraz jeszcze o której ??
wit.s Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Jestem za.... może być McDonalds, teraz jeszcze o której ?? I tu jest gorzej, bo nie wiem co z moim urlopem. Zróbmy tak: - ustawiaj się tak jak Ci pasuje i jak byś miał ochotę w piątek przed południem - jak będę miał urlop to się dostosuję (sugerowałbym 8-9 na Mc + 3 godziny, to daje ok 11-12, to chyba optymalny czas dotarcia) - tylko daj znać :biggrin: - jeśli nie będe miał urlopu, to niestety dotrę dopiero na uroczyste rozpoczecie o 21,00
Gość MorgothDBMA Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 no to wstępnie na 11tą, podaj dokładny adres tego McDonalda, na jakiej to wogóle ulicy?
Rekomendowane odpowiedzi