BraveRider Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Witam ! Andrzej z Wołczyna, posiadam Audi A4 B5 1.8 APT 2000r Chce do niej założyć: -oświetlenie środka LED -światło wsteczne i podświetlenie tablicy LED -alu z sline 17" Mam radio pioneer mvh-150ui chciałem do niej założyć całe nagłośnienie z Bose ale nie wiem czy będzie dało się to zrobić ? Co o tym sądzicie ? Poza tym przetrwać zime i szukać 2.4 w quattro ale C5 Edytowane 17 Maja 2015 przez BraveRider
jacek70 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ale i tak powodzenia w modach.
BraveRider Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 LED został założony jak i kremowa skóra w środku, zawieszenie Eibacha juz czeka i felgi 18 sline
BraveRider Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Alusy mam do spolerowania sa u mnie w Irlandii Zawiecha leży w domu a audi a garazu w Polsce.. a Audi wyglada tak zjdecia jeszcze bez boczkow zalozonych bo teraz jest konkret: Edytowane 10 Listopada 2015 przez BraveRider
Rekomendowane odpowiedzi