Kriega Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Witam, jak w temacie fotka jako dodatek, proszę o pomoć co moge z tym zrobić?? Edytowane 17 Października 2014 przez Kriega
jacek70 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Najlepiej to podkleić kropelką.Tylko nie zalać za dużo . Miałem trochę mniej i po sklejeniu było dobrze.
buuuury Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 ja u siebie miałem to samo podkleiłem kleje dwu skladnikowym Permatex Perma Oxy i trzyma pieknie jeszcze tylko usze podkleic przy słupkach
mo2 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Potwierdzam. Podkleiłem kropelką i już ponad rok trzyma.
rysiu2006 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Ostatnio przerabiałem to u siebie kropelka albo inny klej szybkoschnący i trzyma
adam3009 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 potwierdzam,dobry klej i będzie pi**a anioła
oyamabdg Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) W poprzednim audi miałem bardzo podobnie. Znajomy podkleił mi to jakimś klejem, wyglądało lepiej ale nie jak fabryka. Ja bym do tego kropelki nie użył, coś bardziej elastycznego no ale jak Koledzy mówią że trzyma no to trzyma Ps. Koledzy to odkleja się samo z siebie, np ze względu na odziaływanie słońca czy auto musiało mieć jakąś przygodę ? Nie chciałbym żeby w obecnym audi coś podobnego mi się przytrafiło Edytowane 26 Października 2014 przez oyamabdg
przemciotorun Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 odkleja sie samo..,.. tak samo jak przy slupkach i przy szybie.... kropelka daje rade
oyamabdg Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Na pewno upalne dni robią swoje...
Kriega Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 W sumie samochód z Włoch, więc możliwe ze słoneczko zrobiło swoje. Auto sprawdzane w ASO przed kupnem bez przygód.
trepek Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Deski przedliftowe mają ten defekt, że odklejają się. Poliftowe są już tego pozbawione. Też tak miałem ze swoją, wsadziłem poliftową i mam spokojną głowę.
Kriega Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Na razie skleiłem i się trzyma użyłem kropelki tak jak radziliście,a jak następnym razem się odklei w co wątpię ale jakby co to pomyśle o desce poliftowej (jak kasa tez pozwoli )
DamianZ79 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Hej, a ja zastosowałem klej do butów bezbarwny żaden butapren .Koszt 2,5zł do tego miotła między deskę a oparcie fotela ,zostawiłem to na dwa dni i gra.Drugi rok już mija i nic się nie odkleja :)z kropelką to może być problem jak się przedobrzy ciężko ją potem usunąć jakby się wylała. Edytowane 15 Listopada 2014 przez DamianZ79
Rekomendowane odpowiedzi