Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie lacze sie z samochodem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatku - witam :564: Niestety nie posiadam audi a VW... duzo czytam na waszym forum i mam nadzieje ze nie bedzie problemu jak o cos zapytam...

Kupilem interfejs LINK

Wsiadam do samochodu, podlaczam interfejs do com'a, podlaczam sie do wtyczki w aucie, odpalam zaplon, wlaczam program (vag com 311.2 , polski vag, vw tool - obojetnie), ustawienia na com1 (na takim dzialam z innymi sprzetami i nie ma problemow), wlaczam TEST, port ok, Adapter Status: not found

co robie zle? Dodam ze centralny przestal dzialac (mimo ze nic jeszcze nie grzebalem :zdziw: )

Laptop Dell M70... dosc nowy ale ma com'a :one:

p.s. Dodam ze ikona oleju miga jak tylko podlacze interfejs... czyli auto widzi! Chyba cos z transferem laptop->interfejs... probuje pol dnia i nic :<

Opublikowano

Zmierz czy podaje napięcie na interfejs, musi być zbliżone do napięcia akumulatora. Jeśli go nie ma, przejrzyj bezpieczniki. Jeśli napięcie jest, sprawdź czy jakiekolwiek napięcia są na liniach diagnostycznych, co prawda tam nie ma stałego, ale coś powinno pokazać.

Sprawdź fejs w innym aucie.

Opublikowano
  • Autor

Dotarlem :diabelek: wywala mi bezpiecznik zaraz po styknieciu sie interfejsu z wtyczka w samochodzie :galy: czyli mamy zwarcie, interfejs nowy, wczoraj przyszedl... wiec o co chodzi :/

Opublikowano
interfejs nowy, wczoraj przyszedl... wiec o co chodzi
Sprawdź fejs w innym aucie

;)

Opublikowano

No panie kolego, skoro wywala bezpieczniki, a przed podłączeniem napięcie ładnie podaje, to fejsik do prześwietlenia.

Opublikowano

pisz dzwon do viaken.pl i powiedz co jest grane.

Opublikowano
  • Autor
Sprawdź fejs w innym aucie

Nie mam na razie gdzie... ale poszukam jakiegos "sasiada"

pisz dzwon do viaken.pl i powiedz co jest grane.

Tak wlasnie zrobilem, na razie mail bo pozna juz godzina, dam znac co mi powiedzieli...

Opublikowano
Dotarlem :diabelek: wywala mi bezpiecznik zaraz po styknieciu sie interfejsu z wtyczka w samochodzie :galy: czyli mamy zwarcie, interfejs nowy, wczoraj przyszedl... wiec o co chodzi :/

a spróbuj jeszcze tak: podłącz fejsik do lapa, i podaj 12V (masa i +12V) na wtyczke, może znajdzie i rozpozna

- załączam fotke gniazdaz aktywnymi pinami

gniazdodiagnostyczne.jpg

i będziemy wiedzieć coś więcej :/