agart Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 wpadłem wczoraj w dziure i przestał świecić lewy ksenon.podjechałem do elektryka z myślą że to żarnik ale facet wymienił żarnik i dalej klapa.stwierdził że padła przetwornica.co o tym myśleć???
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 wyciagnij przetwornice z drugiej lampy i podepnij jak będzie działac no to przetwornica jest walnięta, jesli nie no to trzeba szukać dalej co moze byc problemem......
agart Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 hmm jest w lampie jeszcze coś co może być walnięte??
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 popatrz na wtyczki czy sa dobrze zatrzaśniete ale zrób to co pisałem wcześniej , najprościej
agart Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 jutro to sprawdze dzięki[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2008, 14:54_________________________________________________wyjąłem lampe wykręciłem przetwornice przeczyściłem styki włożyłem do autka i cud świeci!!!!!no cóż nie wszystko jednak jest ok.teraz jak spryskuje szybe to nie wynurza się spryskiwacz z zderzaka.prosze a jakies rady
Rekomendowane odpowiedzi