Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 1.9 TDI] Czy warto kupić takie auto z tym silnikiem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie, na aledrogo znalazlem skrzynie min do B7, a szukajac na niemieckich portalach z ogloszeniami same 5cio biegowe egzemplarze znalazlem.

Opublikowano

No wlasnie, na aledrogo znalazlem skrzynie min do B7, a szukajac na niemieckich portalach z ogloszeniami same 5cio biegowe egzemplarze znalazlem.

kolejne

http://ww3.autoscout24.de/classified/259103346?asrc=st|as

Opublikowano

turzol

Dzieki kolego, szukam nawet w promieniu 200km odemnie i od 7tyg nic procz 5 biegowych nie ma.

No nic, trzeba byc cierpliwym i szukac dalej.

Opublikowano

Ktos moze na 100% stwierdzic czy A4 B7 1.9TDI byly ze skrzynia 6 biegowa? Wszedzie w ofertach widac skrzynie 5 biegowe...

Były. Koniec roku 2007 do 2008 wersja e.

Opublikowano

Ktos moze na 100% stwierdzic czy A4 B7 1.9TDI byly ze skrzynia 6 biegowa? Wszedzie w ofertach widac skrzynie 5 biegowe...

a Ty chłopie myślałeś, ze ja to pisze na jaja ? Ciezko przeczytać co jest napisne ? Wpisać w google ? Ee ?

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Zobacz pare postow do przodu to zobaczysz, ze jeden pisze, ze owszem sa szostki, a jeden temu zaprzecza- szukam do promienia 200km i od ponad dobrego miesiaca, nic, totalny brak szostki, wiec czlowiek zaczyna sie powoli zastanawiac, czy te szostki co "sa" nie były przerobione przez swoich wlascicieli z piatek skrzyn.

Opublikowano

Witam wszystkich!!! Jestem nowy na tym forum i chcialbym sie dowiedziec wszystkiego na temat A4B7 1.9 TDI poniewaz mam zamiar takie audi kupic. Prosilbym o opinie fachowcow , osob ktore wiedza cos w tym temacie a nie tylko slyszeli ;)

Chcialbym wiedziec jak spisuje sie ten silnik 1.9 TDI jakie ma wady , zalety i takie tam rozne ;) dzieki z gory!!!

Mam dokładnie taki egzemplarz przy czym z seryjnego brb 116km zrobione mam 145km. Powiem Ci że wszystko zależy od sposobu jazdy no i od kółek. U mnie siedzi koło 17" i 235mm to 116KM nie dawało rady. Też jestem z Biłgoraja, tylko niestety w same weekendy to napisz do mnie na priv to możesz sobie zobaczyć co i jak bo być może będę miał na sprzedaż to autko.

Opublikowano

Zobacz pare postow do przodu to zobaczysz, ze jeden pisze, ze owszem sa szostki, a jeden temu zaprzecza- szukam do promienia 200km i od ponad dobrego miesiaca, nic, totalny brak szostki, wiec czlowiek zaczyna sie powoli zastanawiac, czy te szostki co "sa" nie były przerobione przez swoich wlascicieli z piatek skrzyn.

Kolego mgajder: Jak ktoś pisze, że na wlasne oczy nie widział, to wcale nie znaczy, że takie skrzynie nie istniały. Już wcześniej napisane jest jak wół, że w B7 były też seryjnie montowane 6-tki

Opublikowano

Lukasz_N

Teraz to juz wiem na 100%, bo wczesniej sprzeczne opinie wyczytałem. No nic, bede czekał cierpliwie, az jakas wypasiona sztuka bedzie na mnie czekała;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój BRB ma 280 tys i lata bez większych napraw.

116km to trochę mało jak na a4, ja bym brał b6 awx 130km skrzynia 6 biegowa.

W b7 1,9 tdi masz tylko 5 biegowe a to utrudnia jazdę 120+.....

niestety mają--ja mam A4 B7 1.9 tdi z końca 2007 r ma 6- biegów i na 6-hula i 180/h

Były. Koniec roku 2007 do 2008 wersja e. masz racje - mam taki egzemlasz

Mój BRB ma 280 tys i lata bez większych napraw.

116km to trochę mało jak na a4, ja bym brał b6 awx 130km skrzynia 6 biegowa.

W b7 1,9 tdi masz tylko 5 biegowe a to utrudnia jazdę 120+.....

niestety mają--ja mam A4 B7 1.9 tdi z końca 2007 r ma 6- biegów i na 6-hula i 180/h

Były. Koniec roku 2007 do 2008 wersja e. masz racje - mam taki egzemlasz dokładnie-wersja E8

byly

znalezione w 5sekund

http://otomoto.pl/audi-a4-b7-1-9tdi-6-biegow-navi-bezwypadkowy-C34914494.html

moge na 100% stwierdzić-sam niedawno kupiłem taki egzemplarz- A4 B7 - 1.9 tdi wersja E8 -i ma 6-biegów--szukaj cierpliwie

• 2 lata później...
Opublikowano

Tak są w 1.9tdi w 6 skrzyni ja sam posiadam :) polecam na trase :banan:

• 2 lata później...
Opublikowano

Koledzy jak w temacie, szukam auta dla ojca i trafia się takie właśnie jak w tytule auto, auto ma przejechane okolo 260tys 2004r auto z norwegi tam w 2007 kopił je brat ojca i rok temu zwiózł je do polski i zarejestrował, co do wyposażenia to niby sline, zawieszenie i felgi, środek taki sobie czujnik zmierzchu i deszczu a tył korby radio 1din