Skocz do zawartości
IGNOROWANY

zaroweczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prosbe - moze ktos zna oznaczenie zaroweczek ,minaturowych [ niebieskie ] w lampach przednich. To sa chyba male holgeny [ ? ] wchodza 4 szt . Namierzylem je kiedys na allegro

Opublikowano

Mówisz o żarówkach do halogenów ,montowanych w przednich lampach? Napisz dokładniej bo z tego co wiem to w B5 nie ma żadnych niebieskich, miniaturowych żarówek

Opublikowano

Zaroweczki te sa montowane na obwodzie po 4 szt jako ringi .

Opublikowano (edytowane)

Ringi w audi ??? niema czegoś takiego.

Edytowane przez jacek70
Opublikowano (edytowane)

Jeśli to lampy firmy Depo to wchodzą T5 (2,3W) ;]
Niebieskie to pewnie ktoś wsadził led czyli T5 bez oprawki :)

Edytowane przez Jaco90
Opublikowano

Pewnie jakas chińszczyzna, wyjmij te żarówki(jak sie da) i pokaż w sklepie,innego wyjścia nie widze

Opublikowano

Postaram sie zrobic foto w sobote . Sam jestem ciekaw co to za cholera. Pozdr.

Opublikowano

Na kloszu będzie pisać firma. Ewentualnie zerknij na alledrogo i wpisz A4 B5 angel eyes depo i Ci wyskoczą jeśli to te.

Opublikowano

Na zmeczony leb to podobne . Do jutra odparuje to wroce do tematu .Ztego co pamietam [ oferta na allegro ] to nie chinsczyzna ani led

Witam . Wracam do tematu [ na krotko ]. Wyjalem na dzialce lampe wiec tak - lampy faktycznie Depo , zaroweczki to T5 . Porzednik " fachowiec' pomalowal gore zarowek jaks srebrna farba [ chyba chcial zrobic odblysniki ] . Chce je wywalic a nato miejsce znalazlem diody Hyper f- my X- Leds , czy zostac przy zarowkach . Co wy nato?

Jeszcze jedno - zamiast pomaranczowych zarowek kierunkow , chce biale [ dajace efekt ten sam ].

Witam .Temat do zamkniecia . Zakladam t5 i na kierunki PY21 DIADEM osamowskie.Pozdr.