tarlosgienek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witam serdecznie ... mam pytanko jak sprawdzić czy lustrka zewnętrzne są podgrzewane. .......... Pozdro...Grzesiek..............
adamooo Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 wyciągnąć wkład i zobaczyć..czasami są zwykłe wkłady a kable do podgrzewania zostają luzem..
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witam serdecznie ... mam pytanko jak sprawdzić czy lustrka zewnętrzne są podgrzewane. .......... Pozdro...Grzesiek.............. włącz ogrzewanie tylniej szyby , teraz jest fajna pogoda ku temu bo leje i jest chłodno a wiec łatwo zauważysz , dotknij lusterek po załaczeniu szyby po kilku sekundach powinienes wyczuć ciepło jesli są grzane........... krople deszczu powinny wysychac powoli
tarlosgienek Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Dzięki chłopaki. Kiedyś ojciec sprawdzał własnie po włączeniu tylnej szyby, ale z tego, co mi mówił nic sie nie działo i nie wiem czy niema opcji grzania czy cos padło.
adamooo Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Dzięki chłopaki. Kiedyś ojciec sprawdzał własnie po włączeniu tylnej szyby, ale z tego, co mi mówił nic sie nie działo i nie wiem czy niema opcji grzania czy cos padło. no więc ściągnij jedno szło i zobacz..5 sekund i wiesz napewno czy masz podgrzewane czy nie..jak kable będa podłączone a nie będzie grzało to sprawdź bezpieczniki..
tarlosgienek Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Ok dzieki dam halo jak i co ..Nara
ba$ior Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Witam, Tez mam pytanko dotyczace lustereka a mianowicie jak zrobic zeby myly skladane elektrycznie... ? Jakis zestaw (silowniki) sie montuje czy jak ??
HiRide Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Witam, Tez mam pytanko dotyczace lustereka a mianowicie jak zrobic zeby myly skladane elektrycznie... ? Jakis zestaw (silowniki) sie montuje czy jak ?? podlaczam sie do pytania silniczki z napedu hifi czekaja
HiRide Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dołączam się do pytania. no juz sie zrobily wagoniki z tego dolaczania ale nikt nic chyba nie wie
ba$ior Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, Kiedyś rozmawiałem z Malikiem. Powiedział, że na audizine poruszany był temat skłądania lusterek ale nie mogę nic znależć.
malik Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, Kiedyś rozmawiałem z Malikiem. Powiedział, że na audizine poruszany był temat skłądania lusterek ale nie mogę nic znależć. Bo kiepsko szukałeś http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=169617
ba$ior Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, Kiedyś rozmawiałem z Malikiem. Powiedział, że na audizine poruszany był temat skłądania lusterek ale nie mogę nic znależć. Bo kiepsko szukałeś http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=169617 Dziękuje. Pozdrawiam.
HiRide Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci
ba$ior Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały
HiRide Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały a masz skladane w ogole ? jesli tak to jestes w domu
ba$ior Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały a masz skladane w ogole ? jesli tak to jestes w domu Tak mam składane lusterka. Ale to trochę dziwne pytanie bo chyba wszystkie lusterka w audi są manualnie (ręcznie) składane ?? Nikt nie robi sztywnych lusterek Muszą się składać Nie wiem jakie są koszty związane z tym modem. Udam się do ASO popytać.
HiRide Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały a masz skladane w ogole ? jesli tak to jestes w domu Tak mam składane lusterka. Ale to trochę dziwne pytanie bo chyba wszystkie lusterka w audi są manualnie (ręcznie) składane ?? Nikt nie robi sztywnych lusterek Muszą się składać Nie wiem jakie są koszty związane z tym modem. Udam się do ASO popytać. chodzi mi o to czy masz skladane elektrycznie
ba$ior Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały a masz skladane w ogole ? jesli tak to jestes w domu Tak mam składane lusterka. Ale to trochę dziwne pytanie bo chyba wszystkie lusterka w audi są manualnie (ręcznie) składane ?? Nikt nie robi sztywnych lusterek Muszą się składać Nie wiem jakie są koszty związane z tym modem. Udam się do ASO popytać. chodzi mi o to czy masz skladane elektrycznie NIE Manualne skłądanie Ale właśnie mi chodzi o to, żeby były składane elektrycznie i nie koniecznie z pilota.
HiRide Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały a masz skladane w ogole ? jesli tak to jestes w domu Tak mam składane lusterka. Ale to trochę dziwne pytanie bo chyba wszystkie lusterka w audi są manualnie (ręcznie) składane ?? Nikt nie robi sztywnych lusterek Muszą się składać Nie wiem jakie są koszty związane z tym modem. Udam się do ASO popytać. chodzi mi o to czy masz skladane elektrycznie NIE Manualne skłądanie Ale właśnie mi chodzi o to, żeby były składane elektrycznie i nie koniecznie z pilota. no przeca mi tez o to chodzi zeby byly skladane elektrycznie :>
Rekomendowane odpowiedzi