LKTL Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) To i ja pokażę moją szarą myszkę. Wyposażenie: - 8x poduszek - Napęd 4x4 - Skóra - Wspomaganie kierownicy - Xenony - Czujnik zmierzchu - 4x elektryczne szyby - 2x elektryczne fotele - 2x el. lusterka - Navi w radiu - Zmieniarka 6x cd - Alu. 18 cali - Czujniki cofania - Podgrzewane fotele - Klimatronik dwustrefowy - Tempomat - Automatyczna skrzynia - Domykanie / otwieranie szyb z pilota - Zawieszenie gwintowane, usztywnione - Nagłośnienie BOSE - ABS - ESP - Nacinane tarcze przód Kupiona około 6 m-cy temu z przebiegiem 189.000km w tej chwili około 205.000km. Do zrobienia: - Mechanizm wycieraczek - Zrobione - Czujnik parkowania 1szt. padła - Zrobione - Wymiana filtrów - Zrobione - Olej silnika - Zrobione wchodzi prawie 7l - Olej skrzyni biegów - Zrobione - Wymiana opon - chińskie - Zrobione - Regeneracja felg - Poziomowanie xenonów - błąd na kompie - Przełącznik szyby pasażera - Wymiana klocków - Zrobione - Zacisk hamulcowy lewy tylny - Zrobione - Wymiana końcówek wydechów na coś ładniejszego - Regeneracja przycisków szyb i pewnie coś jeszcze Wymiana czujnika parkowania 23.10.2014r: Jest trochę roboty jak, ktoś to pierwszy raz robi . Czujnik z przesyłką kosztował mnie 109zł - Allegro + koszt malowania. Edytowane 23 Października 2014 przez LKTL
jozek726 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 fajna baza do modów, łady kolor opisz trochę jaki plany co do auta , ściągnij ten napis 3.0 quattro bo jakoś tak krzywo naklejone
Wandej Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Automat psuje niestety całokształt tej maszyny
jozek726 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Automat psuje niestety całokształt tej maszyny nie pierdziel automat jest fajny , mi się już powoli nudzi wajchowanie
jedrekx Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Automat psuje niestety całokształt tej maszyny nie pierdziel automat jest fajny , mi się już powoli nudzi wajchowanie otóż to! Edytowane 22 Października 2014 przez jedrekx
Wandej Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Automat psuje niestety całokształt tej maszyny nie pierdziel automat jest fajny , mi się już powoli nudzi wajchowanie Tutaj nie chodzi o wajchowanie tylko o to ile stary automat zf zabiera mocy i funu
devey Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Automat zdecydowanie pozbawia funu z jazdy takim samochodem! Ciekawi mnie jak to się zbiera? Wrzuć jakieś zdjęcia środka i skrobnij coś na temat planowanych modów. Bo jak już wyżej pisali koledzy bazę do modów masz idealną.
amaradaar Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 eeee no to to odpychać to się musi... ale ten affftomattttt... jeszcze chociaż żeby ta wajcha nie była tak katastrofalnie łogromna no ale jak niz przynajmniej z zewnątrz pakiet s-line musowy do 220 KM bezawaryjności życzę
szop44 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 a co tam za zawias siedzi? jakiś gwint ?
LKTL Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 fajna baza do modów, łady kolor opisz trochę jaki plany co do auta , ściągnij ten napis 3.0 quattro bo jakoś tak krzywo naklejone heh przyznam się że nawet nie zauważyłem że jest krzywo ale racja trzeba będzie coś z tym zrobić, jednak wolał bym go zostawić, ale oczywiście żeby był na wprost, jak one są mocowane na klej? a co tam za zawias siedzi? jakiś gwint ? jakiś gwint jest, ale nie wiem co i jak. Automat psuje niestety całokształt tej maszyny Przyznam że jestem leniem i szukałem automatu Jeździ się tym bardzo przyjemnie, polecam
Ans Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 ja też wolałbym to auto tak jak jest w automacie jeszcze niezniszczalny tiptronic fajna furka, dbaj o nią
julekF1 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 manual do 100 jedzie ok 6.9s a automat powyżej 8
afroo. Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 manual do 100 jedzie ok 6.9s a automat powyżej 8 Mówisz o trybie S, czy D? ; ) Przyjemny szarak. Powodzenia w modach. P.S. Jaką oliwę do Tipa wlewałeś?
Rekomendowane odpowiedzi