rafis Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Mam problem z temperatura, a mianowicie wskaznik temperatury caly czas jest na 60 na samym dole, nawet po przejechaniu 500km sie nie podnosi.Co to moze byc? A jak wlacze cieple ogrzewanie to zaraz szyby paruja, ma to cos wspolnego z tym oczywiscie filtr przeciwpylkowy nowy zalozony i dalej nic.
gadam13 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Masz klimatronic? To sprawdź kanał 49 jaka pokazuje temperaturę , miałem podobny problem i po wymianie termostatu wskazówka patrzy pionowo w niebo
adamq Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A jak wlacze cieple ogrzewanie to zaraz szyby paruja, ma to cos wspolnego z tym oczywiscie filtr przeciwpylkowy nowy zalozony i dalej nic. Masz climatronic? Jeżeli tak, to jedź na włączonej sprężarce,,
rafis Opublikowano 22 Września 2008 Autor Opublikowano 22 Września 2008 mam climatronic, ale na klimie tez paruje. Chyba zaczne jednak od wymiany termostatu.
olesz77 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 nie jestem mechnikiem i specjalista, ale mam tak samo i w czwartek czeka mnie wymiana termostatu. idzie zima trza sie grzac
dawidszoen Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Witam ja mam podobny problem tzn wskazówka temp pokazuje co chce hehe czasami wogóle sie nie podnosi a czasami podniesie sie do 70. Orientuje sie ktos dlaczego tak sie dzieje?? Temp jet odpowiednia tylko wskazowka zle pokazuje
bintom Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Mam podobny problem. Temperatura na climatronicu jest OK ( 90 oC ) a wskaznik na blacie pokazuje roznie od 82 do 90. Czasami jest dobrze, a za nastepnym razem jakos unosi sie ospale i trzyma sie troche nizej. Moze tylko wystarczy oczyscic styki na czujniku, tylko gdzie on jest? Czy temperatura na climatroniku i na blacie licznika jest z tego samego czujnika?
NYNA Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Czyjnik kosztuje 81 zł w ASO orginał termostat też nie jest drogi.Wymienisz masz spokój. Jest dużo tematów na tem temat na forum, poszukaj, poczytaj, wymień
Rekomendowane odpowiedzi