Longer_007 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Mam pytanie do właściciela tematu. mianowicie gdzie można dopaść taki bagażnik do sedana i jakie to są koszty ?? A druga sprawa gdzie dostać te białe boczne kierunki?? Bagażnik jest ori do A4 B5, dopadłem go na OLX za bardzo dobre pieniądze i w pięknym stanie. Kierunki już miałem białe, ale pewnie są łatwo dostępne jak zasugerował Faraday Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Longer_007
sebidi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Białe kierunki a4 b5 seat Ibiza skoda superb roomster octavia jak coś pominąłem to soryy☺
rysiu2006 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Longer to pisz do kolegi Radekst, ogłasza się że będzie miał taką na sprzedaż bo wrzuca inną. Tylko pewnie po tą kiere to kolejka się ustawi Sebidi na telefonie nie widziałem zdjęć teraz dopiero na komputerze odpaliłem, trochę na łatwiznę poszedłeś nie montując przycisków hehe gdzie je schowałeś ? Tez tak mam jak kolega wole 2 uchwyty na kubek bo większą wygoda dla mnie i pasażera a mgielneschowalem pod kiera często się ich nie uzywa Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Faraday Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Akurat ja halogenow z przodu używam często :-( Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Akurat ja halogenow z przodu używam często :-( Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka Ja halogeny przerobilem na dzienne bo nie używałem ich wcale
PiterA4 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 widze kolega ma wszedzie filozoficzne wizje
sebidi Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 widze kolega ma wszedzie filozoficzne wizje Niech ci będzie
Rekomendowane odpowiedzi