LukiKRK Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Na swojej niemieckiej stronie Audi wprowadziło nowy model felgi do A4 w rozmiarze 18". Zna ktoś może producenta albo nazwę tej felgi. Wygląda znajomo ale nie mogę znaleźć, a ori kosztuje 3klocki od sztuki w ASO :/ Bardzo proszę o pomoc. Chcę szybko coś kupić na zimę a oryginalne koła 17" Audi dla mnie są za małe i będę sprzedawał. Pozdrawiam
Sebiś Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Oryginalna felga AUDI ma oznaczenie : 8K0 601 025 DA (8x18 ET47) cena brutto : 2891 zł. Podobne są np. AEZ Antigua: niestety występują tylko w rozstawie śrub 5/120 (BMW), cena za komplet jak za jedną sztukę Audi
LukiKRK Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Nie no troszkę się różnią. Ta AEZ bardzo ładna ale szukam tamtej... Audi sprzedaje ten symbol do piszesz już w graficie jak na moim zdjęciu, przynajmniej tak twierdzi ziomal w ASO. Ktoś jeszcze kojarzy tą felgę Audi ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi