kowal007 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Witam, bede wymieniał spreżyny przednie do b5 kombi 99r. i nie wiem jakie mam kupić? bo umnie cały przód siedzi aż całą miskie mam zeszlifowaną. czy montaż jest bardzo trudny? http://www.directupload.net/file/d/3787/43ztys5r_jpg.htm
wesz82 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Jak nie masz ściągacza to na dzień dobry daruj sobie. Śruba od wahaczy tzw trudna pewnie pójdzie łatwo bo już ktoś to rozbierał. Co tam masz zamontowane???Co chcesz osiągnąć?? Musisz popatrzeć jaki masz kod zawieszenia we wlepce w bagażniku. I uzupełnij profil bo ciul go wie co to za auto.
SMS Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Kolego odkrecasz wachacze gorne od mocowania amortyzatota, nastepnie masz 3 sruby pod maska obok ecu a pozniej dolna przy wachaczu i masz odkrecony amor. Teraz pasuje miec odkrecic mocowanie amora od niego. Nastepnie trzeba na sprezyny zalozyc sciagacz do sprezyn i scisnac sprezyne i odkrecasz nakretke od gory amora przytrzymujac tlok zeby sie nie krecil. Tak to w skrocie wyglada.
kowal007 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 sciągacz juz mam, tylko amory kupic. a jak bym wsadził od 2.5tdi to bedzie wyżej?czy twardszy
tomaszstn Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 I to i to, będzie przód zadarty do góry, i będzie podskakiwać jak piłka wiec odradzam. Załóż taką jak ma być do Twojego auta i tak jak już wcześniej zasugerował kolega to uzupełnij profil.
Rekomendowane odpowiedzi