Mk-Mateusz Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Witam. Mam problem z kluczykiem. Przegladnolem juz cale forum i za cholere nie moge zaprogramowac kluczyka. Posiadam Dwa Kluczyki Scyzoryki. Audi A4 B5 2000r. Oba sa rozkodowane. Z Obu wyjete byly baterie. Auto kupilem i poprzednia włascicielka powiedizała ze kluczyk sam przestał dzialac jakis czas temu. Zadne metody kodowania czy to z VAG czy poprzez 2 kluczyki i 2 zamki. Czy tez jeden kluczyk i jeden zamek nie dzialaja. W VAG w Adapatnion jest ERROR. W VAG w Blokach w grupie 003 w drugiej pozycji jest 0011. Czyli dwa klucze zaprogramowane. Wytaje mi sie ze jest to jakis problem z odbiornkimiem. Gdy zamykam auto klucyzkiem błyskaja kierunkowskazy. Gdzie znajduje sie odbiornik od centralnego pilota w scyzoryku? Moze tam poszukam przyczyny. Prosze o pomoc.... [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 20:18_________________________________________________nikt nie ma pomysłu???
-Tomek- Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Gdzie znajduje sie odbiornik od centralnego pilota w scyzoryku? Moze tam poszukam przyczyny. Prosze o pomoc.... [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 20:18_________________________________________________nikt nie ma pomysłu??? Witam, w B5, odbiornik od sygnału pilota jest zintegrowany z zamkiem centralnym (jest to ten sam moduł).
Mk-Mateusz Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 eh...to miałem nadzieje ze cos sie rozłaczyło czy cos;/ dzieki wielkie za odpowiedz... a gdzie jest ten moduł? gdzie go znajde;>?
-Tomek- Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 eh...to miałem nadzieje ze cos sie rozłaczyło czy cos;/ dzieki wielkie za odpowiedz... a gdzie jest ten moduł? gdzie go znajde;>? W bagażniku z prawej strony pod schowkiem. BTW. raczej się nic nie rozłączyło, bo jedyne złącze, jakie wychodzi z odbiornika radiowego, to sygnał z anteny. Komunikacja odbiornika z zamkiem centralnym odbywa się wewnątrz modułu...
Rekomendowane odpowiedzi