Mlodysnk Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Witam wszystkich Od ponad miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B5 LIFT Auto bylo sprowadzone z Niemiec Audi A4 B5 LIFT rok produkcji 2000 Silnik : 1,9 115km AJM Wyposażenie: -Elektryczne szyby przednie -Elektryczne i podgrzewane lusterka+Szyby -ABS -ASR -4 poduszki powietrzne -Immobilizer -Centralny zamek+Pilot w kluczyku -Fabryczny alarm -Climatronic -Oryginalne radio Zrobione: -Kolo Artec R17 8J -Opona Barum Bravuris 2 -Dystans 13mm Oto kilka fotek po zakupie No to jeszcze kilka zdjęć po zmianie koła+ opon
Radol Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Bardzo ładne. Jakies plany? Felga mi sie podoba masz relingi chrom, bedziesz dokladal ramki szyb w chrom? Szerokosci życzę
-sebo- Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Ładna. Fajny kolor, jakieś plany? Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
Mlodysnk Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 Tak oczywiście plany są, nad ramkami też się zastanawiam pewnie zaliczę do zrealizowania Plany są następujące coś może na ziemie posadzę około 80mm Zderzak tył i przód + dokładki S4 Xenon K5000 Nowy tunel środkowy z podłokietnikiem A co dalej to się zobaczy jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi