lester0071 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 No żeruje i to na maxa wymiana stacyjki kosztowała mnie 400zl i nie wiem czy podłączył immo ale w poniedzialek jade do niego poprosze o fakture vat a jak bedzie cwaniakowal to postrasze urzęndem skarbowym
domjenick Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 postrasze urzęndem skarbowym ...nie strasz,jesli na prawde nie chcesz tego zrobic... wejdz,powiedz''dzien dobry'',popros o fakture zawykonanie''zadania'',jesli goscodmowi powiedz''do widzenia'',wyjdz i dzialaj...nigdy nie strasz,jesli nie jestes zdecydowany na taki ruch,bo wyjdziesz na glupca...
lester0071 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 No ja nie mowie że będę straszył rozmowa poprostu pójde do odpowiedniego urzędu i po sprawie
grzes1150 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Tak jest!!! Do skarbówki z H..em!!! To jakiś pasożyt J..any!!! Mi mechanik w Łące k. Rzeszowa to za 220 zł. zasówał przy mojej A4 od rana do wieczora w smarach. Kolo jest najlepszy!!!
Rekomendowane odpowiedzi