Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Witam Panowie , przestało działać ogrzewanie fotela kierowcy. Co powinienem sprawdzić? Co się mogło wysypać?
sedi Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 witam, dołączam się do pytanka,fotelik kierowcy przestał grzac ;( pozdrawiam
jacekm Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Myślę, że mata grzewcza lub sprawdź styki w kostkach
boberek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 tak najczęsciej kabelki przy macie grzewczej sie albo wyrywaja albo luzuja trzeba rozebrać siedzenie
letallec Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Na początek sprawdź czy prąd dochodzi.
jamroz88 Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 mi przestawal dzialac jak akumulator padake zaliczal. po wymianie aku wszystko wrocilo do normy
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Trzeniek - fachowcem nie jestem ale ustaw pokrętło pod klimatronikiem ( z rysuneczkiem fotela ) w poz. od 1 do 6 ( innej niż zero ) powininen grzać
sedi Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 to chyba zarcik ale włączyć umiem ale jeden nie działa
bar.mag Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 ja mam podobny problem tylko u mnie plecy grzeja a"d*pa zimna"i mysle ze to raczej mata sie zjarala bo nagle doslownie az parzyla po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu juz nie dziala. Chyba trzeba fotel rozpruc?
AndyN Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 ja mam podobny problem tylko u mnie plecy grzeja a"pupa zimna"i(...) Mam to samo ;( Kuper mi marznie Grzanie pleców działa. Z fotelem pasażera nie ma takich problemów W ASO mata siedziska kosztuje ok 270-300 zł Malik jest ekspertem w rozbieraniu foteli, trzeba Go poprosić o szczegółowy tutorial ---- Chyba trzeba fotel rozpruc? Inaczej się nie da, mata jest pomiędzy gąbką siedziska a materiałem tapicerki
malik Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Nic się nie pruje, wszystko się ładnie trzyma na spineczki i wymyślne uchwyty. Rozbiórka fotela odbywa się bez jakichkolwiek uszkodzeń czy pruć. Wszsytko się również bardzo ładnie składa. Trzeba tylko wiedzieć co i jak Podobne problemy występowały u ŁukaszaR. Okazało się, że mata w siedzisku miała przepalony drucik. Wystarczyło go zlutować i wszsytko zaczęło działać na nowo.
Wąski Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Tylko kto mu to zrobi jakkolega nie umie sprawdzić oleju
kepasa Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Trzeniu, a podgrzewanie lusterek Ci działa?
AndyN Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Możemy się umówić na grupowe rezanie tego problemu Tylko gdzie? I koniecznie jak Malik wróci do PL, zeby można było męczyć o pomoc ...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Trzeniek - fachowcem nie jestem ale ustaw pokrętło pod klimatronikiem ( z rysuneczkiem fotela ) w poz. od 1 do 6 ( innej niż zero ) powininen grzać TY Tylko kto mu to zrobi jakkolega nie umie sprawdzić oleju TY Trzeniu, a podgrzewanie lusterek Ci działa? i TY macie przejebane :polew: wracając do problemu , spróbuje luknąć na tę matę (mam nadzieję że ktoś mi pomoże )... jeśli nie da się zlutować to trzeba będzie kupić matę bo ranki są coraz zimniejsze ;( dziwne że nagle tylu osobą narz padła ta opcja czyżby każdy miał 200kkm przebiegu? :naughty:
AndyN Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 spróbuje luknąć na tę matę (mam nadzieję że ktoś mi pomoże )... jeśli nie da się zlutować to trzeba będzie kupić matę bo ranki są coraz zimniejsze ;( A jak chcesz to zrobić? Podziel się planami Śmiało .... dziwne że nagle tylu osobą narz padła ta opcja czyżby każdy miał 200kkm przebiegu? :naughty: Nie. Grubego faszystę jako poprzedniego właściciela parcha
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 chyba cos w tym jest w czym?
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 spróbuje luknąć na tę matę (mam nadzieję że ktoś mi pomoże )... jeśli nie da się zlutować to trzeba będzie kupić matę bo ranki są coraz zimniejsze ;( A jak chcesz to zrobić? Podziel się planami Śmiało .... poprosze kogoś żeby luknął co i jak bo sam mam 2 lewe ręce wąski pomożesz koledze? [br]Dopisany: 13 Listopad 2008, 21:58_________________________________________________ 200kkm ano
bar.mag Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 jezeli fotele pasazerow sa sprawne to moze tylko kiere przelozymy
Rekomendowane odpowiedzi