Heisenberg Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy ktos z Was zna i/lub ma namiary na dobrego tunera na terenie anglii (czesc srodkowa)!
michalaudi1.9tdi Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Pewnie juz nie aktualne ale ja mapowalem swojego w Wolverhamton www.midlandremaps.co.uk. Duzo nie moge o nich powiedziec ale wszyscy z mojej okolicy ich polecali wiec tam pojechalem. Nie wiele wtedy wiedzialem na ten temat i wgrali mi mape z ktorej nie do konca jestem zadowolony ale wiadomo ze ich winic za to nie mozna, chociaz mogli przedstawic kilka roznych wykresow i dac jakis wybor. W przyszlosci wroce do nich pogadac o innej bardziej mi odpowiadajacej mapie. Zanim mi ja wgrali zdecydowalem sie na dyno run i okazalo sie ze mam mniej mocy niz powinno byc mimo wszystko wgrali mape i powiedzieli ze moge wrocic na darmowy test na hamowni jak usune usterke, co bylo milym akcentem do calkiem taniej uslugi. tak tez zrobilem Edytowane 7 Listopada 2014 przez michalaudi1.9tdi
Heisenberg Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Hej kolego temat aktualny? Hej. Tak aktualny.
przemek2760 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja robiłem w Londynie firma amd tuning ogólnie dużo robią map do rożnych marek aut i cieżko się do nich dostać , maja hamownie na miejscu co w Anglii zadki bonus jak zainteresowany jesteś to tu masz link http://www.amdtuning.com/contact.cfm
RumJanek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja robiłem w Londynie firma amd tuning ogólnie dużo robią map do rożnych marek aut i cieżko się do nich dostać , maja hamownie na miejscu co w Anglii zadki bonus jak zainteresowany jesteś to tu masz link http://www.amdtuning.com/contact.cfm Dobrze wiedziec, to doslownie po drugiej stronie rzeki patrzac ode mnie
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Jakby ktoś chciał wyciąć dpf lub mapkę(hamowania) to prv. South uk Edytowane 22 Lutego 2015 przez Netoper
Rekomendowane odpowiedzi