Zieluu Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Witam Czy robił ktoś z Was w tej firmie wydech? http://www.tlumiki.ipr.pl/galeria/ Polecacie/odradzacie, albo polecicie jakiś inny zakład? Chodzi mi o zmianę wydechu do B6 z 1.9tdi na 2.5tdi + dołożenie końcówek Pozdrówki ! Edytowane 2 Listopada 2014 przez Zieluu
Grzechoo131 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 raz tam byłem to spoko goście, pozaglądali i doradzili tak, ze wrażenia pozytywne
Zieluu Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 raz tam byłem to spoko goście, pozaglądali i doradzili tak, ze wrażenia pozytywne dzięki Grzesiek za odpowiedź jak ktoś coś jeszcze wie to piszcie, z góry dzięki
waasik Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 ja robiłem, jest w porządku ale są chyba najdrożsi w Rzeszowie więc koniec końców nie polecam : P
Zieluu Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 ja robiłem, jest w porządku ale są chyba najdrożsi w Rzeszowie więc koniec końców nie polecam : P Ok dzięki Podjadę jutro do nich i się zapytam co i jak i ile sobie za takie coś liczą
Slawek Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja Ci polecę motores - aktualnie na Podkarpackiej 55. W 2005 roku tam pracowałem, a w poprzednim aucie zawsze tłumiki (kiedyś na Przemysłowej) tam robiłem. A w A4 wymieniłem sobie plecionkę właśnie tam na podkarpackiej. Jest ok.
Zieluu Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja Ci polecę motores - aktualnie na Podkarpackiej 55. W 2005 roku tam pracowałem, a w poprzednim aucie zawsze tłumiki (kiedyś na Przemysłowej) tam robiłem. A w A4 wymieniłem sobie plecionkę właśnie tam na podkarpackiej. Jest ok. A to wiem wiem gdzie, codziennie tamtędy przejeżdzam to wstąpie jutro zapytać Nie wiedziałem, że zajmują się tam układem wydechowym hehe
Slawek Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja Ci polecę motores - aktualnie na Podkarpackiej 55. W 2005 roku tam pracowałem, a w poprzednim aucie zawsze tłumiki (kiedyś na Przemysłowej) tam robiłem. A w A4 wymieniłem sobie plecionkę właśnie tam na podkarpackiej. Jest ok. A to wiem wiem gdzie, codziennie tamtędy przejeżdzam to wstąpie jutro zapytać Nie wiedziałem, że zajmują się tam układem wydechowym hehe A właśnie od wydechów zaczynali, kiedyś motoresu branżą były głownie tłumiki oraz akcesoria (końcówki i wydechy sportowe też mieli) i haki. Teraz mają w sumie wszystko Choć ja tam tylko zaglądam w sprawach wydechowych, bo inne bajery mam gdzie indziej
Zieluu Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja Ci polecę motores - aktualnie na Podkarpackiej 55. W 2005 roku tam pracowałem, a w poprzednim aucie zawsze tłumiki (kiedyś na Przemysłowej) tam robiłem. A w A4 wymieniłem sobie plecionkę właśnie tam na podkarpackiej. Jest ok. A to wiem wiem gdzie, codziennie tamtędy przejeżdzam to wstąpie jutro zapytać Nie wiedziałem, że zajmują się tam układem wydechowym hehe A właśnie od wydechów zaczynali, kiedyś motoresu branżą były głownie tłumiki oraz akcesoria (końcówki i wydechy sportowe też mieli) i haki. Teraz mają w sumie wszystko Choć ja tam tylko zaglądam w sprawach wydechowych, bo inne bajery mam gdzie indziej Aaa widzisz Sławek, dobrze wiedzieć Dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi