Piotrek98igo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 czy mozna na szybko sprawdzic jakos odłaczając zaworek wtedy turbina powinna cala para pracowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 czy mozna na szybko sprawdzic jakos odłaczając zaworek wtedy turbina powinna cala para pracowac? nie ...... :diabelek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 98igo, sprawdź najpierw może rurki połączeniowe. Może ktoraś jest uszkodzona. Koszt N75 to około 200zl (ASO, InterCars), na allegro można kupić za polowe ceny, ale często używane. Ceny już były podawane : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=48765#48765 Tylko najpierw sprawdź węże zanim go kupisz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej710127 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 a ja ostatnio zdjąłem z mieszka/tej gruszki/ wężyk założyłem na niego drugi z zaworkiem zwrotnym zassałem powietrze kierownice sie przesuneły i tak wtedy w droge myślę że tak można w częsci ten n75 sprawdzić. jak jest różnica i nie jest mółem to już coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 zaworek wymieniony ori koszt 170zl i problem zniknal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 super ! temat zamykam i wstawiam do FAQ (silniki diesel'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 zaworek wymieniony ori koszt 170zl i problem zniknal :564: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi