endriu321 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam kolegow ,moze ktos wie i rozwieje watpliwosci kiedy zaczynaja grzac lusterka w 2001 avant ajm ?
goldi Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Po paru sekundach lustra sa ciepłe Zdejmij wklad i zobacz czy masz grzane Z reguły trzeba montować maty i podłączyć instalacje juz to przerabialem w paru audiczkach
endriu321 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 maty mam bo zakladalem ale na kablach nie mam pradu ?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 bo lustra grzeją dopiero wtedy jak temepratura zewnetrzna spadnie po niżej +5 stopni i na fisie wtedy pojawia sie płatek śniegu i wtedy automatycznie grzeją się lustra
endriu321 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 aha czyli czekam na spadek temperatury ,a nie wlocza sie ich z tylna szyba ?bo tak mialem w 96r
goldi Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie masz prądu bo instalacja jest tylko od kostki do maty dalej trzeba podłączyć instalacje pod grzanie tylnej szyby czyli w niebieska kostkę w lewym dolnym rogu od strony kierowcy
xXPiotrekXx19 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 ja mam po lifta i nic nie trzeba było robic tak było fabrycznie i działa dopiero wtedy jak spadnie temperatura może w starszych rocznikach tak było że trzeba było kombinować. poczekaj aż spadnie temperatura poniżej +5 i wtedy dotykaj szkła lusterek czy jest ciepłe
ryba85 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 w poliftach lustra grzeja automatycznie jak temp. spadnie ponizej +5 stopni.w przedliftach zazwyczaj nie było podłaczonego grzania.ale lustra sa przygotowane.trzeba tylko dorezac instalacje.
opti Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie masz prądu bo instalacja jest tylko od kostki do maty dalej trzeba podłączyć instalacje pod grzanie tylnej szyby czyli w niebieska kostkę w lewym dolnym rogu od strony kierowcy Podłącze się z pytaniem, również mam w lusterkach ori maty i kable, możesz coś więcej napisać gdzie dokładnie "kopać" ? Czy te kable od luster znajdę też w "pobliżu" niebieskiej kostki ? Czy muszę "budować" od nowa instalację poprzez przelotkę w drzwiach ?
ryba85 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/64979-all-b5-podgrzewane-lusterka-wersja-bez-instalacji/ miłego czytania.
endriu321 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 dziekuje za podpowiedzi czekam na odpowiednia temperature ! Pozdrawiam !!!
goldi Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Czekaj dalej ja też jako drugie auto mam polifta i nie miał instalacji pociągnie dalej Wystarczy zdjąć ten trójkącik w środku auta kolo szyby i zobaczyć czy od kostki są pociagniete kable w dół i tyle w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi