noname2327 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam, Mam do was pytanie. Gdy włączę nawiew na szybę to od strony pasażera szybka osusza się szybko a od strony kierowcy długo trzeba czekać jakby coś było przytkane. Czy spotkał się ktoś z tym problemem i zna rozwiązanie ? ;-) Ewentualnie jak się dobrać do tego nawiewu? Pozdrawiam, Piotrek
jacek70 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zobacz czy po twojej stronie masz nadmuch? Jeśli tak i jest on taki sam jak z drugiej strony to powodem może być tłusta szyba. Wiem to może brzmi dziwnie ale z czymś takim już się spodkałem. Kierowca mimo woli. chucha na szybę i ta się przetłuszcza. Potem odparowanie trwa dłużej.
artur10a Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 sory ze sie wtrace, ale mam pytanie np tak jest u mnie, włącze nawiew na szybę, niby jakoś dmucha ustawie na max coś tam dmucha slychac i czuc, ale jak klikne spryski to przez jakiś czas klapa obiegu się otwiera i dmucha przez okolo 10 sekund bardzoo mocno po czym wraca do pkt wyjsciwego i klapa zamyka się, czy to normalne?
Bromchit Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) sory ze sie wtrace, ale mam pytanie np tak jest u mnie, włącze nawiew na szybę, niby jakoś dmucha ustawie na max coś tam dmucha slychac i czuc, ale jak klikne spryski to przez jakiś czas klapa obiegu się otwiera i dmucha przez okolo 10 sekund bardzoo mocno po czym wraca do pkt wyjsciwego i klapa zamyka się, czy to normalne? Może banalne, ale możliwe filtr kabinowy sprawdzałeś. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Bromchit
artur10a Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 sory ze sie wtrace, ale mam pytanie np tak jest u mnie, włącze nawiew na szybę, niby jakoś dmucha ustawie na max coś tam dmucha slychac i czuc, ale jak klikne spryski to przez jakiś czas klapa obiegu się otwiera i dmucha przez okolo 10 sekund bardzoo mocno po czym wraca do pkt wyjsciwego i klapa zamyka się, czy to normalne? Może banalne, ale możliwe filtr kabinowy sprawdzałeś.[/size] Tak dwa razy w tym roku zmienialem.
Rekomendowane odpowiedzi