Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Przod z B7 do B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam A4 z 2002 roku po malej kolozji, do wymiany maska,lampa,grill i na upartego zderzak...Mam okazje tanio kupic caly przod z modelu 2005r...Zastanawiam sie czy jest mozliwosc i czy ewentualnie trzeba duzo przerabiac aby zamontowac te czesci do mojej A4...???

dzieki za wszelkie info.

Opublikowano

Napewno sie da , juz widziałem na allegro takiego furacza do sprzedania jak i "live" fotki gdzies wklejalem.... jak znajde to wkleje

przesledź ten watek .......... http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t43596.0.html;highlight=mega+rezacz

Opublikowano

Myślę że nie ma sensu.Zyka na drzwiach jest inna.No chyba że będziesz ciął błotniki :)

Opublikowano

nie nie i jeszcze raz NIE!

na boga, B6 to B6 nie rob na sile nowszego modelu.

jest ladny sam w sobie a do tego jakbys sie chcial zabrac to blotniki nie beda pasowac na lampy i zderzak wiec musialbys je wymienic. nie wiem czy sie zgraja z drzwiami ale nawet jak tam to beda mialy przetloczenie ktore sie skonczy na blotniku i bedzie bez sensu.

zderzak pewnie nie bedzie chcial pasowac do wzmocnienia i uchwytow ...

ogolnie to moze byc klopotliwe a po drugie jakbym zobaczyl takie auto to raczej dobrze bym sie ubawil niz podziwial...

Opublikowano

Tylko po co :mysli:

Opublikowano

Nie ma sensu :wink4: B6 jest wystarczająco ładne .. a później bedzie cięzko sprzedać takie auto :guma:

Opublikowano

ok, zostawiam je taie jakie jest :)

słuszny wybór :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...