Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.8] NOWE fotki mojej OOOO copyright by dampol:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audiczke mam od maja 2005 i jestem bardzo bardzo zadowolny!

Zmienilem lampeczki,kierunki boczne białe(tylko jeszcze nie mam fot),wydech szybki black alus z org z B6, planuje obniżyć i włożyć moze jakas 17stke:) jak bedzie cos nowego to doloze:)

A NA PIERWSZYM ZDJęCIU MIERZYŁEM TAKIE FELECZKI i miodzik tylko ZŁ i bedą:)

5198b9dc3c1d0433m.jpg

c6a3ffc316238933m.jpg

4421e53a3aad0c4cm.jpg

600cac440de853e7m.jpg

ebc875d7adf20ae9m.jpg

77488c5be80bbf2dm.jpg

273b5377441eb1d1m.jpg

Opublikowano

no , bardzo cacy

widze reflektory po lifcie :one:

zmień boczne kieruneczki na białe

i odkręć ten wstrętny hak :diabel:

Opublikowano

najbardzije podoba mi sie kolorek bardzo fajny :D felgi tez mam takie na zime se zalozylem . jedynie co mi sie nie podoba to te szyby przyciemnione za mocno . lepiej by byly wszystkie a lekko stylu wygolada jeszcze ok gorzej z boku i hak tez do zdjecia pozdzdrawiam.

PS: obejzyj moje fotki ja mam u siebie 17 moze ci taki wzor tez podpasuje w koncu mam takie same kolory aut

Opublikowano
  • Autor

Boczne kieruneczki są juz białe od dawna tylko fotek nie mam, no a hak na zime sie przydawał bo ratuje dupsko!! i o zaspe nie zawadzi tylko pierwszy hak, no ale wiosna idzie i oczywiscie ze haka nie bedzie:) A szybki hmmm przodu nie przyciemniam bo wiadomo... no mi sie podoba nie widać co przewoże albo kogo:D:D pozdro

Opublikowano

urocze malenstwo

Opublikowano

dobre zmiany :diabelek:

Opublikowano

Witam rzeszowiaka,sliczne autko :one: :a4fan:

Opublikowano

ładne lampy, szybki według mnie przyciemniać albo wszystkie albo wcale.

Ps. czy żeby takie lampy zamontowac na froncie trzeba jakies przeróbki robić??? i jak mam halogeny w lampie to one cchyba nie maja?? :a4fan:

Opublikowano

bardzo fajna , tylko lubię podwójne wydechy ale to mój gust, szybki miałem tak samo przyciemnione ale folię pozdzierałem bo mi audyna jak karawan wyglądała (albo wszystkie zakleić albo wogóle). A czy z wymianą lamp (przód) miałeś jakieś problemy?? :564:

Opublikowano

ładny sedanik, o 17 aż się prosi :)

Opublikowano

ładniutki - mamy kilka wspólnych detali ;)

[ Dodano: 21-01-2007, 12:02 ]

17 i zawiasik - i to nie te autko będzie :)

Opublikowano

hak, hak, hak - wywal go, niech sobie leży w piwnicy :)

Kierunki na białe zmień (tak jak pisze Zdeniu), reszta jest bardzo porządna.

Nawet kółek bym nie zmieniał

Opublikowano

bardzo fajna kolorek super :564:

Opublikowano
  • Autor
hak, hak, hak - wywal go, niech sobie leży w piwnicy :)

Kierunki na białe zmień (tak jak pisze Zdeniu), reszta jest bardzo porządna.

Nawet kółek bym nie zmieniał

Hak juz wywalam... bo wiosna:) no a kierunki tak jak napisalem powyżej juz są BIAŁE!

Ja bardzo lubie przyciemnione szyby zreszta moj brat przyciemnia,mamy 4autka w domu i wszystkie przyciemnione... no tylko ze 2 całe i dwa tylko tył, ale niestety w rzeszowie dostali juz dawno temu te testery do szyb i wojują... a nie chce mi sie po ten dowod jedzic....

DO BOBERO i INVERSONA: :a4fan:

Jezeli chodzi o lampy.. to zrobilem je wg instrukcji na necie,trzebabylo rezac błotniki ale ja jako lamer i kolega ktory tez robil to pierwszy raz ale zdolny chlopak, poradzilismy sobie bez dwoch zdań. Po ucieciu,oczywiscie zabezpieczylem podlklad farba i spray do przekrojów...

Nie bylo wiecej problemow tylko niespodziewanie koszt mi wzrósł bo do lamp(org.VALEO) co dalem 870zł

musialem dodac 100zł za wiązke kabli do modelu 99' 4 razy żarówka H7 to tez 100zł elementy do zabezpieczenia 30zł, wiec koszt troszeczke wzrósl! na ponad 1100zł :) ale ma byc jak juz lampy kupilem to już trzebabylo je zamontowac:D i jestem happy! bo autko slicznie wyglada takie odmłodzone!:)

Opublikowano

Do Dampola :a4fan: no to koszty duze z tymi lampami, u mnie to narazie odpada. Dzięki za info. :564:

Opublikowano

ładne autko :) gratuluje :P a za ta cena za lampy to troszke przesadziles :D u mnie o wiele mniej wyszlo :)

Opublikowano
  • Autor

nom tak bylo wtedy... teraz wiecej jest tych lamp i w dodatku odrazu z tymi wiązkami... ale jak ja kupowalem to na allegro byly 1,2 aukcje z takimi:) teraz w 1000zł napewno sie zmiesci moze i z zarówkami:) :P

[ Dodano: 07-03-2007, 00:20 ]

nowe foteczki! zapraszam na rekonesans:)