Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 ASB Quattro s-line/gwint/19,9,5J/Power by Lab Performance 280KM/580NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Piękne i mocne :kox:

Robić program i jakiś ciekawy wydech do niego.

Recaro z alkantarą czy to jest jakiś materiał ?

nie czytamy opisu ;) program już jest a materiał speed
Opublikowano

Skupiłem się na zdjęciach :decayed:

To fotele masz super, więcej fot poproszę, właśnie takich szukam recarosów, nie będę musiał zmieniać boczków na skórzane. Gdybyś zmieniał na białe daj znać o tych :D

Opublikowano
  • Autor

Skupiłem się na zdjęciach :decayed:

To fotele masz super, więcej fot poproszę, właśnie takich szukam recarosów, nie będę musiał zmieniać boczków na skórzane. Gdybyś zmieniał na białe daj znać o tych :D

niestety fotele zostaja bo sa swietne i pasuja do wnetrza :wink: jak bedzie wiecej fotek to bede wrzucal na bieżąco :wink:

Opublikowano

Ja tu tylko dopiszę że autko bardzo bardzo super, na żywo widzieć i czuć :decayed: jest inaczej niż tylko foty :wink:

Edytowane przez Slawek

Opublikowano

Sedan jest miodzio. Teraz b7 i też jest mega. Jedyny minus to chrom-miałem u siebie i już,mi opatrzył.

A teraz bez cenzury- ja Cię nie pie... Za....Ste b7. Graty zakupu.

Ps b7 w sedanie wygląda,jak,kupa:-)

Opublikowano
  • Autor

Sedan jest miodzio. Teraz b7 i też jest mega. Jedyny minus to chrom-miałem u siebie i już,mi opatrzył.

A teraz bez cenzury- ja Cię nie pie... Za....Ste b7. Graty zakupu.

Ps b7 w sedanie wygląda,jak,kupa:-)

Dzieki ;) fakt sedan w b6 jest fajny ale w b7 mniej mi sie podoba , przegladajac mnóstwo tematow o b7 i silnikach...wizualnie akjam jest tutaj moim autorytetem ;)

Opublikowano

W takim razie marcin607 robi naprawde ladna kupe

Opublikowano
  • Autor

bedzie dobrze :thumbup1:

Opublikowano

chcesz foto na pw?

Opublikowano

Fura wypas, jaki ma przelot?

Opublikowano
  • Autor

Fura wypas, jaki ma przelot?

190
Opublikowano

(...)

Dzieki ;) fakt sedan w b6 jest fajny ale w b7 mniej mi sie podoba , przegladajac mnóstwo tematow o b7 i silnikach...wizualnie akjam jest tutaj moim autorytetem ;)

:embarrassed::wink4:

Jakbyś coś potrzebował to wal śmiało. :good:

Opublikowano
  • Autor

b7 doczekala sie nowych alu na zime R17 :decayed:

39ed9c05a65890ec.jpg

Opublikowano

piękny ten wzór jest.. z a5 tak ?

Opublikowano
  • Autor

Tak z A5

Opublikowano

39ed9c05a65890ec.jpg

I w zimie będzie ładnie :kox:

Opublikowano
  • Autor

39ed9c05a65890ec.jpg

I w zimie będzie ładnie :kox:

i szeroko ;)
Opublikowano

W jakiej cenie je dorwałeś? ;)

Opublikowano

Gratuluję świetnego wyboru. Auto jest w świetnym stanie no i największy atut w postaci ASB + tip + Q.

Widzę że zalewałeś auto LM 5W30 dla DPF. W przyszłości zastanów się nad wywaleniem tego ustrojstwa i zalaniem czegoś o podwyższonych właściwościach ochronnych. Tym bardziej jak zdecydujesz się na kurację wzmacniającą, ponieważ w 3.0 samym softem można uzyskać piękny wynik. Zamiatasz wtedy 90% aut na drodze oraz wyżyłowanych turbo-benzyniaków z gazem ;)

W moim B7 przełącznik świateł pomimo ~280 tys. wygląda jak nowy, więc zostaje kwestia poszanowania i odpowiedniej konserwacji :)

Życzę wielu udanych chwil spędzonych za kółkiem bo o awaryjność nie musisz się martwić.

Powodzenia !!!

Edytowane przez Tommy Gun

Opublikowano
  • Autor

Gratuluję świetnego wyboru. Auto jest w świetnym stanie no i największy atut w postaci ASB + tip + Q.

Widzę że zalewałeś auto LM 5W30 dla DPF. W przyszłości zastanów się nad wywaleniem tego ustrojstwa i zalaniem czegoś o podwyższonych właściwościach ochronnych. Tym bardziej jak zdecydujesz się na kurację wzmacniającą, ponieważ w 3.0 samym softem można uzyskać piękny wynik. Zamiatasz wtedy 90% aut na drodze oraz wyżyłowanych turbo-benzyniaków z gazem ;)

W moim B7 przełącznik świateł pomimo ~280 tys. wygląda jak nowy, więc zostaje kwestia poszanowania i odpowiedniej konserwacji :)

Życzę wielu udanych chwil spędzonych za kółkiem bo o awaryjność nie musisz się martwić.

Powodzenia !!!

dzieki za dobre slowo :hi: olej brany od Marcina z forum i jest do olej odpowiedni dla silnika z dpf , wywalenie tego rozwazalem ale poki sie nic z nim nie dzieje to zostaje , na poczatku tematu jest napisane ze auto juz ma softa i odpycha sie juz swietnie wiem ze bez dpf-a mozna uzyskac wiecej jednak na razie trzymam sie oryginalu :wink: co do przelacznika...... b7 to juz nie b6 tam wykonanie jest duzo lepsze , lepsza jakosc materialow nie wyciera sie tak jak w b6 wiec i czemu ma sie przelacznik wycierac ;)

kola juz na samochodzie , chociaz et 28 to siedza idealnie nic nie obciera

239e8c73c14f740e.jpg

ce67a23b1f8c8bd1.jpg

5a49dd13fa2b532a.jpg