Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 ASB Quattro s-line/gwint/19,9,5J/Power by Lab Performance 280KM/580NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie wyszło, wg. mnie lepiej wygląda niż z czarnymi ramkami :D 

Edytowane przez Marcinx52

Opublikowano

Jeszcze diody na biało i będzie malina. :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem troche lepsze fotki :whistling:

LYXS1Jd.jpg

c1rwXQE.jpg

Opublikowano

No z tymi białymi wskazóweczkami pieknie to wyglada :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wiosna pełną parą to i przy aucie trzeba coś pogrzebać , dzisiaj przymiarki jutro reszta zakupów :whistling:

mJxnl5G.jpg

Opublikowano
42 minuty temu, tomekhxc napisał:

Wiosna pełną parą to i przy aucie trzeba coś pogrzebać , dzisiaj przymiarki jutro reszta zakupów :whistling:

mJxnl5G.jpg

A to dlatego pytałeś odnośnie FMIC jaki jest u mnie :decayed:

Opublikowano

Tomek, mały coś :) nie dużo większy od dwóch seryjnych :D

Opublikowano
  • Autor

Deczko mniejszy, 550X140X65 ale wysratczający na moc do 350 KM więc i po co większy , drugi plus że będzie centralnie w kratce  a chce robić bez żadnej większej rzezby , bez docinania belki itp więc i ten na spokojnie będzie spełniał zadanie przy moich mocach ;) 

Opublikowano

Ale ktoś potwierdził ten 350km?

Ja bym pchał minimum 180 a najlepiej 230 i duże średnicę wlot/wylot

Opublikowano
  • Autor

Producent, i tym sie kierowałem ;)  sam wiesz ze ciezko jest upchac pod zderzakiem , w B8 to juz można tańcować , tyle miejsca :whistling:

Opublikowano
  • Autor

O ile czas pozwala to po godzince wieczorami jest czas ma prace przy aucie ;) Dopasowane wszystko ładnie siadło , zderzak wchodzi cały i jeszcze miejsca między IC a zderzakiem jest troche i to to mi chodziło zeby nie było na styk ;) Co do tego "małego" IC taki jest plus że w dolnej kracie jest on odsłonięty cały , teraz i tak kilka dni bedzie auto stalo zanim dojdzie flansza na map sensor i inne pierdoły, czas teraz na spasowanie reszty orurowania ;) 

iUWEFNk.jpg

dol2mEe.jpg

Opublikowano

Ładnie się komponuje ten IC pod zderzakiem, szkoda tylko ze nie jest ciemny/ czarny, ale to taka mała dygresja moja :D

12 minut temu, tomekhxc napisał:

czas teraz na spasowanie reszty orurowania

Tomku planujesz większość zrobić na sztywno? :)

Opublikowano
  • Autor

Tylko ciekawe czy te malowane tak samo oddają ciepło ;) całość na sztywno na pewno nie , chce jak najmniej rzezby i połaczyc co sie da z ori dolotem 

Opublikowano

Tomek - oddają ciepło tak samo.

Jak skończę mojego prototypa to zrobie gniazda na IAT przed i za i zrobie próby na niemalowanym i malowanym bo u mnie ma być docelowo czarny.

BTW gdzie takie tarczki zegarów dorwę ale bez napisów ?

Opublikowano
  • Autor

Moman.pl  zrobia ci tarcze jakie chcesz ;) 

Opublikowano
  • Autor

Miało byc amelinium ale nie da sie tego w 3.0 połączyć bez tony silikonu, więc wszystkie kolanka alu rurki itp poszły out i teraz będzie nierdzewka, wsio pospawać żeby było jak najmniej połączeń silikonowych, a chce zrobić tak żeby było wszystko upchane bez ciecia zderzaka kratek itp, dodatkowo w przy tych silnikach jest zaraz przy belce moduł sterowania wentylatorami więc tez trzeba go tu upchać , do całości dojdzie ładna nowa chłodniczka płynu do wspomagania a ta smieszna spiralka od pralki będzie usunięta :wink:

UaJBaGZ.jpg

Opublikowano
  • Autor

Małe postępy są...

OZVoSqu.jpg

GHvm65M.jpg

pGqKUD1.jpg

GgCbWYC.jpg

Opublikowano

Docinałeś flexem  kolanka ? Bo jak tak to całkiem ładnie ci to wyszło. jak zobaczyłem elektrodę to zwątpiłem. rozumiem że docelowo tig ? 

Opublikowano
  • Autor

Tak docinałem wszystko u siebie, oczywiście stołową a nie kątową bo by tak równo nie wyszło, spokojnie elektroda jest do nierdzewki ale tylko do łapania, jak wszystko odmierze i połapie to dam fachowcowi do spawania, ja nie mam az takich zdolności a to ma być szczelne ;) 

Opublikowano
W dniu 23.04.2018 o 12:40, tomekhxc napisał:

Miało byc amelinium ale nie da sie tego w 3.0 połączyć bez tony silikonu, więc wszystkie kolanka alu rurki itp poszły out i teraz będzie nierdzewka, wsio pospawać żeby było jak najmniej połączeń silikonowych, a chce zrobić tak żeby było wszystko upchane bez ciecia zderzaka kratek itp, dodatkowo w przy tych silnikach jest zaraz przy belce moduł sterowania wentylatorami więc tez trzeba go tu upchać , do całości dojdzie ładna nowa chłodniczka płynu do wspomagania a ta smieszna spiralka od pralki będzie usunięta :wink:

Godzinę temu, tomekhxc napisał:

Małe postępy są...

Brawo to mi się podoba ! ^_^ Bedzie tak jak powinno być :D