M@rcin Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 32 minuty temu, kristof91 napisał: Icek konecznie na corno... + Grill robi robotę :D
koman Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 W dniu 22.02.2020 o 09:35, tomekhxc napisał: Ryjek sklejony , chociaż i tak musze jeszcze raz sciagnac bo plyn do sprysk. kapie , zmieniałem te końcówki ale nie pomogło, musze całkiem te węże pozmieniac na nowe bo stare sztywne strasznie i nie chce sie to ułożyc , tak wygląda , mysle że jest ok Klb.będzie slynna z ala' Rs-ów ?? Tylko nie zatrzymuj sie pod kościołem bo pielgrzymkę będą robic??
tomekhxc Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Opublikowano 2 Marca 2020 @Kajan Pykną fotke na zlocie, dzięki 5
Przemek2312 Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Tak mnie zaciekawiła Twoja besiedem, że aż cały wątek na raz przeczytałem Mega robota
FroS-t Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Kozak szkoda że w tym roku nire popstrykam na Bukowinie
Adam87 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 42 minuty temu, FroS-t napisał: Kozak szkoda że w tym roku nire popstrykam na Bukowinie Szkoda, że Cię nie będzie 1
tomekhxc Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Opublikowano 14 Listopada 2020 Trochę trzeba odgrzać kotleta, aktualnie po wiekszym serwisie w warsztacie, raczej profilaktyka przepatrzenie zawieszenia i ogólnie wszystkiego ale nie bylo sie do czego przyczepić, zmiana olejów i filtrów jedynie na tym sie skończyła wizyta w warsztacie. Ogólnie auto wystawione na sprzedaż bo w wiekszosci stoi w garażu ale jak nie pójdzie w dobre ręce to na przyszły rok możliwe ze poobszywam kierownice i jakieś dodatki itp . Fota dla odświeżenia tematu na szybko , reszte wrzuce na czasie 6
tomekhxc Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Opublikowano 9 Lutego 2021 Odgrzanie kotleta, przyszedł czas na klocki z tyłu więc ida do wymiany, jak zwykle wpada produkt z górnej póły , przy okazji chyba tarcze tez wymienie chociaż stare sa dobre ale to by wrzucił nówki
Monti Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 Piekna furka. Widze, ze nie udało sie sprzedać? Bylo zainteresowanie? Pozdro
tomekhxc Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Opublikowano 9 Lutego 2021 1 minutę temu, monthrey12 napisał: Piekna furka. Widze, ze nie udało sie sprzedać? Bylo zainteresowanie? Pozdro Zainteresowanie było, nie mam ciśnienia na sprzedaż, auto nadal wystawione ale robie bieżące naprawy jak dla siebie a nie pod handel
K4rol81 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Kurna myślałem że te klocki specjalnie pomalowałeś żeby były czerwone , furka piękna .
Moon_11 Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 Kurza twarz kużwa szkoda ze sianka nie mam tyle kupiłbym kozak Gratuluję tak dużo pracy włożone w to auto każde BMW się chowa hehe @tomekhxc jeżeli można spytać co teraz za gablota się szykuje ?
tomekhxc Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Opublikowano 19 Lutego 2021 6 godzin temu, Moon_11 napisał: Kurza twarz kużwa szkoda ze sianka nie mam tyle kupiłbym kozak Gratuluję tak dużo pracy włożone w to auto każde BMW się chowa hehe @tomekhxc jeżeli można spytać co teraz za gablota się szykuje ? Póki co nie szukam nic, auto w wiekszosci stoi w garażu, od czasu do czasu tylko przegonione , jak bedzie troszke cieplej musze sie wziąć za koła letnie, jakaś powłoka na nie czy coś 1
tomekhxc Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Opublikowano 23 Lutego 2021 Klocków nie zdążyłem założyć , ale to już będzie robił nowy właściciel 1
FroS-t Opublikowano 23 Lutego 2021 Opublikowano 23 Lutego 2021 1 godzinę temu, tomekhxc napisał: Klocków nie zdążyłem założyć , ale to już będzie robił nowy właściciel Time to say goodbye
tomekhxc Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Opublikowano 23 Lutego 2021 3 minuty temu, FroS-t napisał: Time to say goodbye Życie z dobrych wiadomości to test to że bedę ją często oglądał bo bedzie kilka km dalej
Rekomendowane odpowiedzi