pwiecek7 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 może to troche dziwne pytanie ale potrzebuje opróznic bak w moim samochodzie, jest ono z 96r. próbowalem taką węgierską pompką ale ciągnie powoli ze strach, pompowalem z godzinke i moze 10 litrów wysłalem moze jest jakis łatwiejszy sposób,
.Pablo. Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 najprościej weź wiertarkę i zrób dziurkę w baku samo zleci a tak na poważnie w baku jest pływak i ktoś go musiał tam włożyć więc gdzieś pod kołem zapasowym albo siedzeniem powinna być klapka tzw. rewizyjna albo z pływakiem, wystarczy go ściągnąć i masz łatwy dostęp wężyk i wystarczy zassać albo wytworzyć podciśnienie i samo poleci
Cristoforo Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 albo odkrecasz cały zbiornik i go przechylasz zawartosc sama wyleci
spetsnaz Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 albo odkrecasz cały zbiornik i go przechylasz zawartosc sama wyleci tu Cię trochę poniosła fantazja nie uda Ci się opróżnić zbiornika przechylając go. Nie pozwala na to konstrukcja zbiorników.
Cristoforo Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 albo odkrecasz cały zbiornik i go przechylasz zawartosc sama wyleci tu Cię trochę poniosła fantazja nie uda Ci się opróżnić zbiornika przechylając go. Nie pozwala na to konstrukcja zbiorników. musiałeś mnie sprowadzić na ziemie
spetsnaz Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 albo odkrecasz cały zbiornik i go przechylasz zawartosc sama wyleci tu Cię trochę poniosła fantazja nie uda Ci się opróżnić zbiornika przechylając go. Nie pozwala na to konstrukcja zbiorników. musiałeś mnie sprowadzić na ziemie ale pomysł najmniej dobry
rafalx11 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 A może by tak rurką lub wężykiem . To jest najbardziej sprawdzone . Ja tak nie jeden bak opróżniłem . Trzeba tylko dobrze to zrobić bo jak nie to paliwo smaczne nie jest
Rekomendowane odpowiedzi