shakal Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Dobry czarnuch PS. jak możesz podrzuć na PW jaki koszt zmiany turbo na CAHA?
Tazio Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Witam ostatnio wpadło mi trochę więcej czasu więc postanowiłem odświeżyć i zabezpieczyć lakier mojego czarnucha. -mycie pianą aktywną -glinkowanie Green devil -polerowanie pastami menzerna HCC400 MCP2500 SF3500 -ponowne mycie -odtłuszczenie IPA -nałożenie powłoki kwarcowej Gtechniq C1 Crystal Lacguter + C2v3 Liguit Crystal Na szyby położona powłoka hydrofobowa GtechniQ G1 zdjęcia przed A tu już efekt mojej pracy. Myślę że jak na pierwszy raz nie wyszło to źle. Końcówki ULTER N1-90RS założone Podświetlanie dekorów podłączone pod dolna lampkę drzwi także Ledy świeca się tylko przy otwartych drzwiach Edytowane 29 Listopada 2015 przez Tazio
TOM3K Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak dla mnie efekt korekty wystarczający ładnie się teraz prezentuje
shakal Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Po korekcie świeci się jak psu jajca Ultery wpasowały się idealnie. U mnie leżą już ponad pół roku i czekają na montaż trzeba będzie się zmobilizować i w końcu założyć Nie wiem, ale trochę gryzie się u Ciebie czarna ramka grilla z chromowanymi listwami szyb i relingami. Nie myślałeś o zmianie/pomalowaniu listew i relingów na czarno lub ramki grilla na srebrno?
Tazio Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tak miałem na początku takie plany żeby pomalować listwy i relingi na czarno plastidipem tylko nie wiem jak to będzie się zachowywać z czasem wiec zrezygnowałem z tego Lepiej chyba oddać to do lakiernika żeby zrobił to jak się należy a i tak na wiosnę będę dawał grill do malowania w kolor auta Czarna podsufitka założona
Świderbragga Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Siemka, Autko bradzo ładne gratki za mody. I mam pytanko gdzie kupowałeś końcówki wydechów?
Tazio Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja kupowałem tu http://www.kadex-tlumiki.pl/1880,Koncowka-ULTER-N1-90RS---oslash--90mm
Świderbragga Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 A JAKA BRAŁEŚ ŚREDNICE MONTZOWA?
Tazio Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2015 Średnica montażowa 60 bo rurę mam 55
Artur_8K0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jak montowałeś to podświetlenie boczków? Bardzo fajnie to wygląda, niczym w nowych BMW Zastanawiam się nad wydechem właśnie, czy montować końcówki ULTERA czy ładować cały układ i dokładkę od S4... Montaż ulterów polega tylko na zdjęciu oryginalnych nakładek i założeniu tych? Możesz mi powiedzieć jak to się robi? Bardzo ładne auto... Też mam 2.0 170ps z tym że napęd na cztery łapki
Tazio Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Przyszedł czas na poprawienie softu w andi po pierwszej wizycie w Dynosoft wyszło 188ps więcej nie dało rady z powodu źle ustawionej geometrii turbiny i nieszczelnej rury intercoolera Po zrobieniu geometrii turbiny i wymianie rury coolera andi znów trafiło na hamownie no i wyszło 200ps
tomekxp2 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ładny Avant . Teraz to chyba czuć tą moc .
Tazio Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 moc jak najbardziej na plus auto lepiej reaguje na gaz płynniej chodzi i ciągnie jak gupii
tomekxp2 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) No to pozazdrościć . Ja mam narazie program na 150 km i 370 Nm i już jest fajnie. Edytowane 6 Lutego 2016 przez tomekxp2
Tazio Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) No na pewno odczujesz te 20 koni więcej i będziesz śmigał z bananem na twarzy Mam jeszcze do założenia lampy ala a6 c6 zrobione przez naszego kolegę z forum Grzehu Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Tazio
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ładna B7ka i wykres zacny Boczne lampy coś średnio dopasowane wkłady led
Dot Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Samochod naprawde mega doinwestowany! Kawal dobrego Projektu! Oby tak dalej!
Tazio Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ładna B7ka i wykres zacny Boczne lampy coś średnio dopasowane wkłady led Trudno tak wyszło mi osobiście lampy się podobają i juz nie umie się doczekac kiedy zostaną założone na auto pewnie jak bych mioł to som rzeźbić to by juz to downo wyladowało na hasioku Samochod naprawde mega doinwestowany! Kawal dobrego Projektu! Oby tak dalej! Jedynie co mie jeszcze martwi w tym aucie to pompa oleju bo jest na ten śmieszny imbusik
afroo. Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dzieje się tu co.. Heble zamontowane?
Rekomendowane odpowiedzi