jjaarryy Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam, już mi rece opadają od tego samochodu. Od wakacji nikt nie może sobie z nim poradzić. Naprawde jak zaczarowany. A konretnie podczas jazdy jak go naleci choć ostatnio dosyć często, przerywa. Jakby na mil sekunde odcinało paliwko. Jak narazie było 3 mechaników i nikt nie może dojsc co i jak. Był wymieniny: -nastawnik: 2 razy ( o dziwo do 3 dni po wymianie każdego auto dobrze sie sprawowało ) -podminialiśmy cały komputer i też to samo -oczywiście był podpinany komp i żadnych błedów nie wywala na wet podczas jazdy z nim gdy to sie dzieje - zaworek ( nie wiem jak on sie nazywa ale nie od turbo ) Był robiony taki myk aby wykluczyć drożność przewodów. - stała bańka z ropą w środku od pasażera i nadal to samo Już nie wiadomo co jest grane. Lipa jak nie wiem Aytko normalnie pali, nie dymi i takie tam. POMOCY !!!!!!!!!! poprawiłem temat na bardziej czytelny ... spanky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Najprościej podepnij pod VAGa i zrób próby. Logi wrzuć na forum do oceny - żródło problemu zostanie pewnie namierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 tak jak kolega wyzej pisze.kanaly 03,08,011 podstawa :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjaarryy Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 to mechanior ma sprzet, ma wziąść go na tydzien. Ciekawe czy nie zwali jeszcze czegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 mialem identyczne objawy w swoim ex-B4 TDI (1Z) (opisywałem na forum AKP-poszukaj) ... przyczyna byl wysrany wtrysk sterujacy :!: (Vag nie notował zadnych błędów) wymieniłem wtryski na nowki sztuki (od AFN-a :diabelek: ) i problem zniknął . p.s walczyłem z tematem kilka miesiecy,wymiana kompa,odpinanie czujnika predkosci od skrzyni (w celu wyeliminowanie nastrawniak pompy wytryskowej),sprawdzanie wiazki silnika,sterowanie turbo itp,itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Nie potrzebnie kolega się odrazu wpędza w koszta u mechanika bo wstępnie wyniki z VAGa dały by pogląd i nic cie to nie kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi