Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nieuczciwy sprzedawca Allegro - Rozwiazane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy dobry dzial, ale co tam. Ku przestrodze dla wszystkich. Uwaga na sprzedajacego ***. Zakupilem ostatnio u niego RNSE-PU, rzekomo 8E0 035 193 T (konkretnie kupila moja mama i przeslala dalej do UK). Co sie okazuje? To jakas rzeba :facepalm: - VCDS podaje 193G, plecy sa z A3, panel byl przekladany. Na pytania nie odpowiada, poza jednym lakonicznym "zostanie wyslane jutro".

SPRAWA WYJASNIONA, TEMAT MOZNA USUNAC

Edytowane przez OskiUK
Opublikowano

a widziałeś kiedyś rns-e PU 8e0?? Przecież one nie wychodziły do A4 nigdy

Opublikowano

Nie wiem, nie znam numerow ale skoro przedmiot opisany jest jako Nawigacja A4 o takim a takim numerze, a w rzeczywistosci jest to co innego to chyba jest to nieuczciwe, prawda? Nie mozna opisac "A3 z panelem od A4?"

Opublikowano

No to zwracaj i tyle

Opublikowano

Taki mam zamiar, chcialem przestrzec innych. Typ nie odbiera, nie odpisuje. Na kazdej aukcji "zaufaj profesjonalistom" :facepalm:

Opublikowano

Zapytaj go w mailu czy masz mu wystawić negatywa wielkimi drukowanymi literami ""OSZUST NIE KUPOWAĆ !!""

Napewno się odezwie ;) ewentualnie dodtkowo wysłać treść maila SMS em aby była pewność że odebrał

Opublikowano

Pomysl z sms jest dobry. Nie jestem zlosliwym ani msciwym czlowiekiem i z komentarzem sie jeszcze wstrzymalem. Wysle sms i zobaczymy jak sie ustosunkuje, czy odpowie czy zleje temat. Ciekaw jestem ilu jego klientow nieswiadomie ze skladakami jezdzi :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...