OskiUK Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Nie wiem czy dobry dzial, ale co tam. Ku przestrodze dla wszystkich. Uwaga na sprzedajacego ***. Zakupilem ostatnio u niego RNSE-PU, rzekomo 8E0 035 193 T (konkretnie kupila moja mama i przeslala dalej do UK). Co sie okazuje? To jakas rzeba - VCDS podaje 193G, plecy sa z A3, panel byl przekladany. Na pytania nie odpowiada, poza jednym lakonicznym "zostanie wyslane jutro". SPRAWA WYJASNIONA, TEMAT MOZNA USUNAC Edytowane 24 Listopada 2014 przez OskiUK
turzol Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 a widziałeś kiedyś rns-e PU 8e0?? Przecież one nie wychodziły do A4 nigdy
OskiUK Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie wiem, nie znam numerow ale skoro przedmiot opisany jest jako Nawigacja A4 o takim a takim numerze, a w rzeczywistosci jest to co innego to chyba jest to nieuczciwe, prawda? Nie mozna opisac "A3 z panelem od A4?"
OskiUK Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Taki mam zamiar, chcialem przestrzec innych. Typ nie odbiera, nie odpisuje. Na kazdej aukcji "zaufaj profesjonalistom"
Robero321 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zapytaj go w mailu czy masz mu wystawić negatywa wielkimi drukowanymi literami ""OSZUST NIE KUPOWAĆ !!"" Napewno się odezwie ewentualnie dodtkowo wysłać treść maila SMS em aby była pewność że odebrał
OskiUK Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Pomysl z sms jest dobry. Nie jestem zlosliwym ani msciwym czlowiekiem i z komentarzem sie jeszcze wstrzymalem. Wysle sms i zobaczymy jak sie ustosunkuje, czy odpowie czy zleje temat. Ciekaw jestem ilu jego klientow nieswiadomie ze skladakami jezdzi
Rekomendowane odpowiedzi