slawek16-1988 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Przyciemniam szybki w Audiku najgorsze zostawiłem na koniec czyli tył:/ Podszybie boczne plastiki zdjęte tylko pytanie za sto pkt jak zdemontować światło stop??? Chociaż tą czarną blendę
sebek Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 tutaj masz filmik ale nie jestem pewien czy to od B8...
Boras27 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam czy może ktoś potwierdzić ze to filmik z a4 b8 ponieważ tez chciał bym przyciemnić szyby i mam z tym problem ???
dobry1 Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Witam czy może ktoś potwierdzić ze to filmik z a4 b8 ponieważ tez chciał bym przyciemnić szyby i mam z tym problem ??? Nie to nie a4 8k .W a4 8k środkowy pas wchodzi w oparcie tylnej kanapy
Boras27 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 W a4 b8 sciąga się tak samo sprawdziłem ;-)
dawid1987r Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Witam Mam problem w mojej a4 b8, czasami jak odpale samochód wywali błąd ,,vehicle light malfunction'' i nie świeci światło stopu w podszybiu. Wystarczy, że zgasze silnik i uruchomie ponownie i światło tylne stopu znowu świeci, czasami potrafi wywalić błąd podczas jazdy i stop nie świeci... Zauważyłem, że w ciepłe dni najczęściej tak się robi, zimą wogóle nie mialem problemów...
andynl Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Przeskanuj i zobacz jakie są błędy, przyczyn może być 5 kilo, cos nie łączy, padnięty czyjnik stopu itd. itp.
KamiL1916 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam, Mam ten sam problem (czasem wyrzuca błąd że trzecie światło stop nie działa). Czy ktoś poradził sobie z tym problemem? zrób logi Kamyk możesz wyjaśnić jakie logi? Nie jestem za mocno zorientowany w temacie.
Kamyk Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Podepnij VAG i daj cynk co Ci zameldował :-) Zapisz info i wrzuć tutaj do oblookania
KamiL1916 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Podepnij VAG i daj cynk co Ci zameldował :-) Zapisz info i wrzuć tutaj do oblookania Podpięty i taki oto efekt: http://abload.de/img/img_2998ztlgm.jpg Jak masz jakieś rozwiązanie to będę wdzięczny bo irytujący ten komunikat strasznie.
Kaiserman Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Witam Dziś mi rano trzecie światło stopu odmówiło posłuszeństwa vaga nie posiadam czy ktoś może miał podobny problem i by napisał co było problemem? Będę wdzięczny za pomoc.
polanski Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 witam miałem to samo lampa wymieniona i po problemie
MarcinA483 Opublikowano 25 Lipca 2021 Opublikowano 25 Lipca 2021 Mam straszne pytanie... czy podsufitka dociska trzecie światło stop? Jak umieścić je z powrotem na swoim miejscu? Mam problem bo mi ciągle opada jedna strona i za chiny nie mogę tego naprawić. Pozdrawiam,
Muskel1 Opublikowano 25 Lipca 2021 Opublikowano 25 Lipca 2021 Musisz podsufitkę w okolicy światła stopu lekko odciągnąć w dół i dopiero wpychać światło stopu, tak by na prowadnicach doszło do ostatecznej końcowej pozycji.
MarcinA483 Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 W dniu 25.07.2021 o 23:37, Muskel1 napisał: Musisz podsufitkę w okolicy światła stopu lekko odciągnąć w dół i dopiero wpychać światło stopu, tak by na prowadnicach doszło do ostatecznej końcowej pozycji. Dzięki! Gdyby ktoś miał podobny problem to na środku podcięcia na światło, kilka centymetrów w głąb samochodu, znajduje się klips. Trzeba go naprawdę mocno odciągnąć aby puścił. Wtedy można w miarę swobodnie wsunąć światło. Pozdrawiam,
Mckenzie Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Aktualizacja tematu. Help. Jak zdemontować te światło? Czym? Jakieś pomysły? Help. Szukam tego piz*ryka plastikowego co jest na filmie ale nie ma no a szkoda mi podsufitki
Rekomendowane odpowiedzi