Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Demontaż światła stop w sedanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyciemniam szybki w Audiku najgorsze zostawiłem na koniec czyli tył:/ Podszybie boczne plastiki zdjęte tylko pytanie za sto pkt jak zdemontować światło stop??? Chociaż tą czarną blendę

Opublikowano

tutaj masz filmik ale nie jestem pewien czy to od B8...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam czy może ktoś potwierdzić ze to filmik z a4 b8 ponieważ tez chciał bym przyciemnić szyby i mam z tym problem ???

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy może ktoś potwierdzić ze to filmik z a4 b8 ponieważ tez chciał bym przyciemnić szyby i mam z tym problem ???

Nie to nie a4 8k .W a4 8k środkowy pas wchodzi w oparcie tylnej kanapy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W a4 b8 sciąga się tak samo sprawdziłem ;-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Mam problem w mojej a4 b8, czasami jak odpale samochód wywali błąd ,,vehicle light malfunction'' i nie świeci światło stopu w podszybiu.

Wystarczy, że zgasze silnik i uruchomie ponownie i światło tylne stopu znowu świeci, czasami potrafi wywalić błąd podczas jazdy i stop nie świeci...

Zauważyłem, że w ciepłe dni najczęściej tak się robi, zimą wogóle nie mialem problemów...

Opublikowano

Przeskanuj i zobacz jakie są błędy, przyczyn może być 5 kilo, cos nie łączy, padnięty czyjnik stopu itd. itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zrób logi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Mam ten sam problem (czasem wyrzuca błąd że trzecie światło stop nie działa). Czy ktoś poradził sobie z tym problemem?

zrób logi

Kamyk możesz wyjaśnić jakie logi? Nie jestem za mocno zorientowany w temacie.

Opublikowano

Podepnij VAG i daj cynk co Ci zameldował :-) Zapisz info i wrzuć tutaj do oblookania

Opublikowano

Podepnij VAG i daj cynk co Ci zameldował :-) Zapisz info i wrzuć tutaj do oblookania

Podpięty i taki oto efekt:

http://abload.de/img/img_2998ztlgm.jpg

Jak masz jakieś rozwiązanie to będę wdzięczny bo irytujący ten komunikat strasznie.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam 

Dziś mi rano trzecie światło stopu odmówiło posłuszeństwa vaga nie posiadam czy ktoś może miał podobny problem i by napisał co było problemem? 

Będę wdzięczny za pomoc.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

witam miałem to samo lampa wymieniona i po problemie

• 2 lata później...
Opublikowano

Mam straszne pytanie... czy podsufitka dociska trzecie światło stop? Jak umieścić je z powrotem na swoim miejscu? Mam problem bo mi ciągle opada jedna strona i za chiny nie mogę tego naprawić.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Musisz podsufitkę w okolicy światła stopu lekko odciągnąć w dół i dopiero wpychać światło stopu, tak by na prowadnicach doszło do ostatecznej końcowej pozycji.

Opublikowano
W dniu 25.07.2021 o 23:37, Muskel1 napisał:

Musisz podsufitkę w okolicy światła stopu lekko odciągnąć w dół i dopiero wpychać światło stopu, tak by na prowadnicach doszło do ostatecznej końcowej pozycji.

Dzięki!

Gdyby ktoś miał podobny problem to na środku podcięcia na światło, kilka centymetrów w głąb samochodu, znajduje się klips. Trzeba go naprawdę mocno odciągnąć aby puścił. Wtedy można w miarę swobodnie wsunąć światło.

Pozdrawiam,

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Aktualizacja tematu. Help. Jak zdemontować te światło? Czym? Jakieś pomysły? Help. Szukam tego piz*ryka plastikowego co jest na filmie ale nie ma :( no a szkoda mi podsufitki :(

Opublikowano