Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 1.8T AVJ]Limuzyna Łysego Z Brazzers, 3SDM 4x10J STATIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest przeciąg :kox:

Opublikowano

Bardzo ładna B6 piękie gada no i te kółeczko bajka :wink:

Opublikowano

Felunek zacny :thumbup1: ja bym jeszcze tu widział ciemne lampy na przodzie ;)

Opublikowano

Ładnie siadła ta rolka od bmki robi naprawdę gnój :kox: tak dalej jest na co popatrzeć :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Cieszy mnie to że wkońcu jest jakieś poruszenie w temacie. Co do lamp to nie chce żeby później parowały albo coś z tad moje uprzedzenie do rozklejania ; /

Może pod koniec tyg podziałam coś z tyłem żeby wywalić regulację ;)

Opublikowano

Fajna furka najbardziej mnie intryguje ten wydech mógłbyś coś więcej nagrać i podesłać linka jak to gada

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli chodzi o wydech najchętniej nagrał bym coś GoPro albo czymś przyczepionym do zderzaka ale nie posiadam. A film krótszy bo później auto za daleko już. Coś pomyśle :)

Opublikowano

Fajna felga i ładnie siadło! Teraz tylko nad spasem popracować i będzie miód! :kox:

Opublikowano

Ale kosisko się zrobiło :kox: Może i oklepany felunek ale robi robotę jako mało który :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Co do koła to o decyzji skłoniło mnie 9/10J. Jest szeroko, przód usiadł że przy skręcie czasami przytrze a tył będzie dłubany.

Mam pytanie czy dokładka "sline" (?) przedniego zderzaka podejdzie pod moj zderzak ? Cieżko znaleźć kompletny ze spryskami

Opublikowano

Jak najbardziej da się taka dokładkę dołożyć do zwykłego zderzaka :-) sam będę to robił za jakiś czas ale na forum na pewno jest temat jak to zrobić krok po kroku

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze w planach jest lotka na klapę i zastanawiam się czy szukać ORI czy może laminat z TK spełnia normy. Ktoś może zakładał ?

Opublikowano

No i kolejny na stylingach 132 :P też je kupuje ale dopiero końcem sezonu bo dopiero auto kupiłem a w tym secie z tymi felgami zawsze marzyłem :D Piękna furka ;)

Opublikowano
  • Autor

Jak pojawi się pomysł na inna rolkę to może po sezonie będę sprzedawał :D ale szerokości tutaj robią robote.

Opublikowano

No to w takim razie jak już będe na etapie zakupu odezwe się :D a co wydechu katalizator i środkowy nie ruszany? bo ja za tydzień pojade wywalić kata i dać dp 2.5" no i myśle czy jakieś tłumiki od razu out żeby fajnie gadało :decayed:

Opublikowano

No i kolejny na stylingach 132 :P też je kupuje ale dopiero końcem sezonu bo dopiero auto kupiłem a w tym secie z tymi felgami zawsze marzyłem :D Piękna furka ;)

to bedzie 7 w B6 na tym kole :decayed:

Do autora, jak wysoko masz rant nadkola od ziemi (przód)

Opublikowano

Widziana dzisiaj na żywo robi robotę jest kozak :yes2::oklasky: :oklasky: :oklasky: :oklasky:

Opublikowano

no ladnie siadło :):kox:

Opublikowano

Pieknie jest:D I sound tez ładny;D

Opublikowano
  • Autor

Cały czas zastanawiam się nad zaklepaniem przodu i urwaniu jeszcze z cm ;D

Tył bankowo pojdzie w dół, wywalona regulacja, dołożone klipsy.

Dobrze wiedzieć że komuś się podoba to co się robi ;) !