Filutek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 koledzy tlucze mi sie chyba wachacz lewa strona pewnie dolny, ale niejestem pewien tylny dol wymienialem jakies 60000tys temu. idzie to jakos samemu sprawdzic bo jestem w Helmutkowie i niebardzo mam gdzie jechac. Dodam jeszcze ze piszczy jak.
bronek11 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 nie sprawdzisz wachacza nie rozpinajac ich sa tam duze naprezenia i lipa
mlodyy Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 bierz lapke i i naginaj je mi jak miszczalo to byly gorne wachacze wypadla tuleja gomowa i wachacz ocieral
sloma7d Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 kolego jezeli chodzi o dolne wachacze to wez jakas breszke i ponaginaj luz wyczujesz lub zobaczysz, a gorne podnies autko na lewarek i poszarp kolem gora dol i na boki a najlepiej popros by ktos ci energicznie ruszal kierownica szybkie i krotnie ruchy przy czym pamietaj zeby auto Ci nie zjechalo z lewarka
darenty22 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 u mnie jak piszczało to był dolny wachacz ,wzięłem strzykawę z igłą wstrzyknełem troche oleju i przestało piszczeć na jakiś czas ,ale wiedziałem który wachacz do wymiany
Nonilion Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Przepraszam że się czepiam, ale co to jest "wachacz"?!
muzykocholik Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Żeby sprawdzić wahacze we własnym zakresie najlepiej jest podnieść autko, zdjąć koło i chwytając za tarczę hamulcową odchylając ją pionowo i poziomo stwierdzimy luzy końcówki drążka i wahaczy górnych. Natomiast luzy wahaczy dolnych najlepiej sprawdzać z kanału i przy dobrym oświetleniu.
Rekomendowane odpowiedzi