goor3k Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam. Mam prośbę a mianowicie po dzisiejszej nocy po przejechaniu kulkuset metrów i po ponownym zatrzymaniu zauważyłem, iż z mojego samochodu wycieka jakiś płyn - od dołu. Po otwarciu maski okazało się, że pod akumulatorem stoi woda - cała kałuża wody - aż nachodziła na akumulator (dolna część akumulatora stała w wodzie). Po sprawdzeniu wszystkich płynów okazało się, że zaden nie wylewa się a w/w woda to zwykła woda z deszczu. I teraz moje pytanie gdzie w Audi A4 B5 jest jakiś otwór którym ta woda jest odprowadzana poza samochód (patrzyłem ale nijak nie mogę go odnaleźć) bo zakładam, że musi być aby woda spływała. Pozdrawiam serdecznie.
pepik Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Musisz wyjąć akumulator i jego podstawę bo pod nią znajduje się odpływ.
Bartollo Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 A drugi pod servo. Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.
Radzioo66 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 odetkaj odpływy i będzie git, to jest zwykla woda z opadów itd.
Mesiah Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 I wywal tą gumę która jest w otworze pod aku. Mi ciągle zapychał się ten otwór bo guma ma zwężkę i liście razem z całą resztą syfu ją zatykały. Po wywaleniu jak ręką odjął.
Rekomendowane odpowiedzi