ShatyMK Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Mój zestaw zamontowałem po lewej stronie według mnie w znacznie lepszym miejscu, tu gdzie jest ta wyjmowana wnęka. W razie awarii jakiegoś czujnika lub modułu, można sprawdzić połączenia czujników bez demontażu boczków. Boczki siedzą bardzo mocno zamontowane i trzeba uważać żeby nie urwać. Sam wyświetlacz umieszczony centralnie pod szybą, przewód ładnie zmieścił się w szczelinę między tapicerką, później do lewego boczku, i dołem do lewej strony bagażnika. Kilka zdjęć, gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości Otwory montażowe do wiercenia są fabrycznie zaznaczone więc miejsca montażu czujników są dokładnie takie jak ori. Wpięcie w wiązkę do światła wstecznego też pod ręką, przewód czerwono niebieski oraz brąz. Drobny gadżet, a cieszy i pomaga
animal_dub Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Mogę zdjęcia na priv ? Niektóre wygasły
Dragon7820 Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 Mam pytanie do was chłopaki , a nie bd zakładać nowego tematu , więc kupiłem czujniki , wiązke elektryczna i sterownik oczywiście wszystko org ale używka i tu moje pytanie czy jest możliwość sprawdzenia całego zestawu bez montażu w aucie?
Rekomendowane odpowiedzi