Voucher Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Jako że zima zbliża się do nas wielkimi krokami, miałbym do Was pytanie. Otóz planuje zakup kompletu opon zimowych o rozmiarze 195/65 R15. Na ten cel mam zamiar przeznaczyć ok 600 zł. Jako że dużo nie jeżdze (10kkm/rok) mysle ze drozsze opony nie sa mi niezbedne. Jakie opony mozecie mi polecic w tej cenie? W necie znalazlem Debice Frigo 2? Co o niej sadzicie? Czekam na propozycje
nimskrk Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Zagadaj do kolegi z forum Wojtusania On coś napewno poleci i doradzi a ceny ma naprawde konkurencyjne
Voucher Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 Zagadaj do kolegi z forum Wojtusania On coś napewno poleci i doradzi a ceny ma naprawde konkurencyjne Zagadam, brałem od niego opony letnie i jestem zadowolony .
babcuk Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 ja kupiłem FALKEN HS437 za jedyne 125 za sztukę +wysyłka gratis czyli 500 za komplet. słyszałem różne zdania na temat tych opon ale przyjdzie zima i zobaczymy(jak wogóle przyjdzie :> :> :> :> )
Rekomendowane odpowiedzi