misiek3889 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam. Mam taki problem. Nie działa mi oświetlenie wnętrza po otwarciu jakichkolwiek drzwi. Działa tylko lampka od bagażnika po otwarciu tylnej klapy. Oświetlenie działa jak je włącze ręcznie a po otwarciu drzwi nie. Miałem problem z pompką od centralnego zamka i musiałem przelutowac wtyczkę bo była cała luźna, ale to też nic nie dało. Centralny działa, domykanie szyb też, tylko te oświetlenie.
soulmaster3m Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Mi przestało działać z winy zaśniedziałych pinów jednej z kostek w lewym słupku A. Działało póki nie rozłączałem działało, raz rozłączyłem i przestało. Ale to tak jak piszę, ruszyłem kostkę i już. Wyczyściłem, podłączyłem i działa.
jacek70 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Przeczyść piny jak pisze kolega wyżej. Przeglądnij obie kasety z panami po prawej i lewej stronie przy zawiasach przednich drzwi.(kasety są pod wykładziną) Często z powodu wilgoci tam właśnie styki śniedzieją.
misiek3889 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Ok. Dzięki bardzo. Jutro rano sie tym zajmę i napiszę czy pomogło.
soulmaster3m Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Do czyszczenia i zabezpieczenia styków polecić mogę Izol czy Isol. Może i nie służy do czyszczenia, ale daje radę.
Rekomendowane odpowiedzi