Gość Daymoon Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Mam pytanko. Jakie mogą być objawy w AAH V6 gdy będzie uszkodzony przepływomierz?
Gość Daymoon Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 no więc.....jak autko jest zimne to ciągnie dość dobrze. ale po minucue lub po 2 min jazdy zaczyna przerywać i nie ciągnie płynnie tylko szarpie i powooooli przyśpiesza. nie wiem co to. dziś zauważyłem że wogóle nie ma filtra powietrza....możliwe że to od tego?
xandmar Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 no więc.....jak autko jest zimne to ciągnie dość dobrze. ale po minucue lub po 2 min jazdy zaczyna przerywać i nie ciągnie płynnie tylko szarpie i powooooli przyśpiesza. nie wiem co to. dziś zauważyłem że wogóle nie ma filtra powietrza....możliwe że to od tego? a nie zaczął więcej palić?
Gość Daymoon Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 przecież sonde nową wrzuciłem Poziek
misar28 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Witam.U mnie jak przepływka była walnięta to się dławił i strzelał
Rekomendowane odpowiedzi