BF10 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak w temacie. Przed chwilą doznałem szoku jak musiałem skrobać szybę od środka Wilgoć w samochodzie ? Co z tym zrobić ? Gdzie szukać przyczyny lodu na szybie wewnątrz ? Proszę o pomoc
Dev Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak to wilgoc, sprawdz czy dywaniki i pod dywanikami jest sucho.
BF10 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Ok sprawdzę, dzięki Dev, czy jeszcze jest jakieś miejsce które powinienem sprawdzić ?
Tom A4 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 podstawa filtra przeciwpyłkowego to miejsce nr 1 i obudowa ecu miejsce nr 2 to standardowe miejsca w b5 gdzie woda dostaje się do wewnątrz przerabiałem to w nie jednej b5 zobacz czy nie masz puszczonego jakiegoś przewodu obok linki do otwierania maski tam też woda lubi dostawać się do wewnątrz na koniec odpływy podszybia pod aku i serwem
BF10 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) sprawdzę dzięki za pomoc Edytowane 1 Grudnia 2014 przez BF10
RodrigoELC Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 W tesco mozna kupic "pochlaniacz wilgoci" za dyszke ja kupilem i jest spoko ale najpierw usuń miejsce przez ktore woda sie dostaje pozdroo
misiek95 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 mój kumpel wozi skarpete pełną ryżu pod siedzeniem, też sie sprawdza fajnie ale autorowi tematu to chyba nie pomoże
BF10 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 chłopaki dzięki za pomoc nad pochłaniaczem się zastanawiałem
Rekomendowane odpowiedzi