kepasv6 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 witam jak się ma sprawa montażu gałki z B6? kupiłem takową i przymierzam się do montażu i chciałbym się dowiedzieć co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) w b6 galka siedzi na takich zatrzaskach a nie na gwincie wiec raczej nie bedzie pasowac,ale zawsze można jakoś zakombinować Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Turu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasv6 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) w b6 galka siedzi na takich zatrzaskach a nie na gwincie wiec raczej nie bedzie pasowac,ale zawsze można jakoś zakombinować to wiem, że trzeba kombinować tylko co dokładnie wiem tyle jeszcze, że trzeba na końcówce drążka zeszlifować z lewej strony, aby się nie obracała a jeśli chodzi o trzymanie gałki na drążku? możesz zrobić fotkę u Ciebie jak to oryginalnie wygląda? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez kepasv6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba07 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kepasv6 ja u siebie mam zamontowaną gałkę z b6, niechcąc psuć fabryki nic nie szlifowalem, poprostu nawinąłem cienką wartstwe taśmy malarskiej co by powierzchnia nie była zbyt śliska na ta wcisnałem/wkreciłem gałkę do tego zacisnąłem na gałce opaske metalowa taka jak do węża. Może zalatuje trochę druciarstwem ale gała ani drgnie, fabryka nie ruszona a i tak nie widać jak zamontowane :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab_lo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A jak się ma gałka od Audi a3 2000-2003. Montuje się bez przeróbek czy trzeba się bawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 E tam. Ją w przedlifcie skróciłem drążek tak o 2 cm (zostało trochę gwintu) i poprostu nakręciłem galke i siedziało jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garet Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Czym ciales lewarek? Utne brzeszczotem ez demontazu lewarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ta brzeszczot w łapę i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Panowie a z czego jeszcze gałke można podpasować do b5? szukam jakiejś inspiracji manual 5B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Ładuj cobrę :) http://allegro.pl/stylowa-galka-zmiany-biegow-cobra-fa-2104-i4891961826.html Edytowane 27 Grudnia 2014 przez siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszen01 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witajcie ja mam w swoim avancie podswietlaną i wszyscy zwracaja uwage kolor taki sam jak wszędzie na desce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlolechu Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Ja u siebie zapodałem z B8 s-line taka sama jak ta http://allegro.pl/audi-a4-b8-a5-8t-galka-mieszek-i4966294563.html#thumb/2 Tyle ze mam skrzynie Dqs :-P Edytowane 15 Stycznia 2015 przez zlolechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi