franciszek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Pany macie może gdzies numer kompletnej wiązki od lustra fotochrom do mce,włacznika swiateł i clh oraz do bocznych lusterek.podziekowal
franciszek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dzięki wrclaguna :thumbup1: Kurcze nie wiem jak to wymodzic,mam goscia ktory sprzedaje lustra składane i fotochrom wewnętrzny tylko ze jasny :kwasny: ,Mogłbym wytargac od niego taką wiązke od lustra do mce,włacznika swiateł i clh,mówi że ma cuś takiego ,tylko musi wiedziec dokladnie,liczba kabli w wiązce pod zwykły fotochrom lub fotochrom z tym guziorem on off będzie identyczna w a4 b6 lub s4 b6?A może błądze :facepalm: A co do zewnętrznych to się zapędziłem,chyba nie potrzebuje żadnej wiązki ,mam lustra 2 szt 10 pinów plus silniczek szyby obsługujące el. skł prawy i lewy i cała reszte gratów Sorry i dziękuje za pomoc pozdrawiam
Piotrek81 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 pisz Dzięki wrclaguna :thumbup1: Kurcze nie wiem jak to wymodzic,mam goscia ktory sprzedaje lustra składane i fotochrom wewnętrzny tylko ze jasny :kwasny: ,Mogłbym wytargac od niego taką wiązke od lustra do mce,włacznika swiateł i clh,mówi że ma cuś takiego ,tylko musi wiedziec dokladnie,liczba kabli w wiązce pod zwykły fotochrom lub fotochrom z tym guziorem on off będzie identyczna w a4 b6 lub s4 b6?A może błądze :facepalm: A co do zewnętrznych to się zapędziłem,chyba nie potrzebuje żadnej wiązki ,mam lustra 2 szt 10 pinów plus silniczek szyby obsługujące el. skł prawy i lewy i cała reszte gratów Sorry i dziękuje za pomoc pozdrawiam pisz do andri3 on robi takie wiazki,,,
Rekomendowane odpowiedzi