Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS6 C6 5.0 V10 TFSI SPORTMILE 900PS/1100NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już po strojeniu ? To ile po strojeniu z NITRO to będzie miało ? Czy zle zrozumiałem i te 900KM to bedzie miało po strojeniu z NITRO ? Chyba mimo wszystko wolał bym wolniejsze ale nowe RS6 słabsze ale w środku luksus a mimo gorszych osiągów nówki to nie można powiedzieć o nich że są słabe i w miare upływu gwarancji jak w S6 można pobić wynik obecnego RS-a :kox:

a już doczytałem kurna to jak wychodzi po strojeniu w max opcji 1200KM bez nitro to ile będzie z nitro ?! :shock3:

To jest setup który na Unlimie miał bez Nitro jakieś 1180 PS

W nowej na ten moment bez wymiany Turbo 750PS maks

Opublikowano

Szymek założyłeś mu wątek :D no jest totalny koks :kox:

Seryjne RS6C6 już zapierd_ala, po programie+wydech (jak furka SIRREDa) jest przeciąg a co w tym się dzieje tego nie potrafie sobie wyobrazić :shocked:

Gratki i udanej zabawy :D

Opublikowano

W tej rs6 1/4 mili robi w 10.8 sek?

Mój motocykl półsportowy robi w 10.3-6 w zależności od kierownika. :kox: Oj zdziwiłbym się jakbym zobaczył, że kombiak ciśnie ze mną praktycznie równo, ale jako fan audi od razu bym ogarnął, że to porobiona rs6. :hi:

Opublikowano

U ruskich jest RS7 które robi ćwiartkę w 10.1 s :wink:

Opublikowano

Poczekajcie jeszcze trochę i Boster ich przegoni. :D:wink:

Opublikowano

Hej ciekaw jestem jak się takim potworem jeździ w takich warunkach ? Przy takiej mocy quattro i porządna zimówka i tak chyba nie daje rady ? Podziel się wrażeniami :naughty::kox:

Opublikowano

Piekna fura, a wrazenia na pewno ciezko opisac :D

Opublikowano

Hej ciekaw jestem jak się takim potworem jeździ w takich warunkach ? Przy takiej mocy quattro i porządna zimówka i tak chyba nie daje rady ? Podziel się wrażeniami :naughty::kox:

Sottozero nie klei, ale fajnie wyjeżdża d*pą :wink: pełna kontrola nad tym co robi auto w takim poślizgu ze względu na quattro. Jedyne o czym trzeba pamiętać to odstęp i miejsce na hamowanie

Opublikowano

Hej to Tobie niechcący dzisiaj koło 10-tej wymusiłem w Gałowie ? :wink:

Opublikowano

Hej to Tobie niechcący dzisiaj koło 10-tej wymusiłem w Gałowie ? :wink:

Nieeee, ja siedzę w robocie od 6 do północy bo muszę łódź skończyć :wink:

Opublikowano

A bo czarny S-max siedział mi na zderzaku :)

Opublikowano (edytowane)

A bo czarny S-max siedział mi na zderzaku :)

Hahahaha to moja żona jechała, albo sąsiad bo ma identycznego :wink:

Edytowane przez szymeniu
Opublikowano

Żona raczej nie bo do 180 dochodziło na prostej ;) chyba że ma aż tak ciężką nogę :decayed:

Opublikowano

Może zamknięty do wyczyszczenia, żeby nie było 40 stron tematu zanim auto zostanie wyprodukowane

Opublikowano

Patent starszego sternika mam jak byś potrzebował sternika chętnie się podejmę wyzwania ;) lęku na wodzie również nie mam więc prędkość maksymalną również sprawdzić się podejmę :decayed::banan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...