Loguss89 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam , mój problem polega na tym, że kontrolka o hamulców włącza się , kilka razy mrugnie i gaśnie. Komputer nie wskazuje żadnych błędów , przy mruganiu kontrolki hamulce normalnie pracują ABS itp itd. Wymienione zostały ostanio tarcze , klocki , zaciski, przewody z tyłu . I właśnie po tej wymianie zaobserwowałem ten problem . Audi jest z 1995 r . Może ktoś miał podobny problem i wie jak temu zaradzić .Pozdrawiam
Labiel Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Po pierwsze nie ten dział. Po drugie kiedy ta kontrolka się włącza? Podczas odpalania, podczas jazdy? Sprawdź poziom płynu hamulcowego, bo to pewnie on będzie za to odpowiadał.
jacek70 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 A jak stary masz płyn? Może już jest w kiepskiej kondycji.
Loguss89 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 Piszcze 3 razy . A płyn hamulcowy nie wiem kiedy ja nim jeżdżę 6 miesięcy i nie wymieniałem Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
ayew Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Hmm mi piszczała kontrolka ((!)) jak zapalałem auto - powodem był uszkodzony alternator - słabe ładowanie. Sprawdź błędy elektryki. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez ayew
Labiel Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tak, jak będzie słaby aku i podczas odpalania napięcie spadnie zbyt mocno to też zapali się kontrolka hamulców.
Rekomendowane odpowiedzi